Dienas humoram: Kas ir sekss?

Dienas humoram: Kas ir sekss?

22. Jan 2020, 00:00 SkolēnaMamma SkolēnaMamma

Mājup no skolas mums sanāk kādai sabiedriskā transporta pieturai, kurā jau vairākas nedēļas izvietots plakāts par saslimšanu ar HIV. Loģiski, ka pirmklasniekam ir radušies jautājumi, kas tas ir un kāpēc ir nosvītrota krūzīte? Vai tad pat nedrīkst padzerties, lai nesaslimtu?

Iepriekš vēstījumam un nosvītrotajām ikonām lielu uzmanību nepievērsu, bet vakar piestājām, lai visu izpētītu. Manuprāt, reklāmas veidotāji ir nedaudz sapinušies savā meistarībā, nosvītrojot lietas, ar kurām nevar saslimt, taču apstāklis, ka kaut kas ir nosvītrots, liek domāt, ka tieši to taču nedrīkst darīt, savādāk saslims, ne?

Bet ne par to šoreiz stāsts. Nenosvītrota ikoniņa blakus stabiņā ir gulta ar sirsniņām un pāri tajā. Ieraugot to, mans pirmklasnieks mierīgā balsī noteica – aaaa, tas ir sekss. Es savās smadzenēs – ko, ko, ko, kāds sekss? Pārvaicāju dēlam, vai viņš zina, kas ir sekss? Viņa atbilde – jā, zinu. Tas ir tad, kad ir gultā, bučojas un ir uzzīmētas sirsniņas. Un seksu varot darīt ne tikai gultā. Lūk, kā, draudziņi.

Mūsu bērni zina visu :)

Līva Rācene Līva Rācene 22. Jan 2020, 10:30

Smieklīgi un mīļi! 😀