Apgūts! Apgūts! Apgūts!

Apgūts! Apgūts! Apgūts!

21. Dec 2014, 21:40 lauvinja lauvinja

Pirmais semestris skolā manam pirmklasniekam ir noslēdzies. Liecību rotā vienāds ieraksts pretī  visiem mācību priekšmetiem :

 Apgūts!

 Pašam skolniekam prieks un mammai arī!

Pārsteigumu nav, jo neviens mīnusiņš netika nopelnīts, tik pāris daļēji apgūts. Vienlaikus zinu, ka manam bērnam viss nebūt nesokas ideāli. Ir labi, bet ne izcili, tāpēc ir uz ko tiekties un pie kā piestrādāt! Kopumā gan esmu ļoti apmierināta ar sava dēla sekmēm, jo skolas gaitas uzsākot, manas bažas bija krietni lielas par to vai mans bērns ir morāli gatavs skolai, spēs tikt ar visu galā un vai mācības nebūs viens vienīgs brauciens pa amerikāņu kalniņiem – augšā un lejā.

Tagad laiks atpūtai, kas godam nopelnīta! Pēdējās dienas bij grūtas, laikam jau brīvlaiks bij ļoti gaidīts! Šobrīd  dienas pavada spēlējoties savā spēļu kastē, jo sirdī mans mazais skolnieks vēl bērns. Ļauju, lai jau tiek! Paspēs būt liels!

Pats par mērķi brīvlaikā uzlicis sev izlasīt Grega dienasgrāmatas pirmo daļu, redzēs kā ies. Bet pats izvēlējās, pats lai cīnās. Nāksies atbalstīt un paskubināt, lai lasāmdarbs uz priekšu tiek!

Jaukas brīvdienas Jums arī!

mamma27 mamma27 21. Dec 2014, 23:24

Lai jauka atpūta😀