LNT veidos jaunu diskusiju raidījumu par izglītību

LNT veidos jaunu diskusiju raidījumu par izglītību

23. Nov 2011, 16:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 6.februāra katru svētdienu plkst.18 televīzijas kanālā LNT varēs vērot jaunu diskusiju raidījumu par izglītību "Intelektuālā apokalipse. Būt vai nebūt", kuru vadīs Viesturs Dūle, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.

 

Raidījumu "Intelektuālā apokalipse. Būt vai nebūt" galvenais temats būs saistīts ar Latvijas jauniešu iespējām attīstīt intelektu, kas iekļauj sevī spēju analizēt, strādāt komandā, būt atbildīgiem, komunicēt, būt radošiem un izprast dabaszinātnes. Bez diskusijām raidījumā būs arī atsevišķi sižeti par latviešu jauniešiem un viņu ikdienu.

 

Pirmajos divos raidījumos diskusijās piedalīsies Saeimas deputāts, zinātnieks Andris Buiķis (V), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītāja Žaneta Jaunzeme-Grende, izglītības un zinātnes ministrs Rolands Broks (ZZS), Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas vadītāja Ina Druviete (V), piecu bērnu māmiņa, bijusī modele Una Gavare un citi.

 

Kā norāda Pētersone, desmit cilvēku komanda pie raidījuma veidošanas strādā jau vairāk nekā pusgadu, meklējot iespējas, kā palīdzēt Latvijas jaunatnei attīstīt sevi, lai būtu pasaules attīstītāko valstu jauniešu līmenī.

 

"Intelekts nav nedz faktu zināšana, nedz gudra runāšana - tā ir universāla personība, kas ir apveltīta ar spēju analizēt, just līdzi cilvēkiem, sadarboties, komunicēt, būt atbildīgam un mācēt sevi motivēt darāmajam," norāda Dūle.

 

Nozare.lv