№12 Jolanta: Vīrietis ir attiecību stiprais balsts

№12 Jolanta: Vīrietis ir attiecību stiprais balsts

30. Jan 2016, 22:26 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Ui, no tā es baidījos visvairāk - Saruna ar vīru, kurš nesaprot, kāpēc piedalos tādos attiecību konkursos un visu publiksoju. Vīram netīk runāt par attiecībām, jūtām, utt. Bet nu mēģināju izspiest kaut drusku...hm...nesanāca tas, uz ko cerēju...

Kas Tev ir svarīgi attiecībās?

...viss....

Ko Tu no tām sagaidi, un kādām tām jābūt tavuprāt?

..viss, kas tajas jau ir...

Vai mums arī reizēm vajag atpūsties vienam no otra? Cik daudz laika var prasīt šāda atpūta?

 ...tik daudz laika panem darbs, ka tāda nepieciešamība nav bijusi...

Kā redzat...pierunāt atbildēt uz šiem jautājumiem neiespējami. Viņam netīk tādas lietas, kur nu vēl atbildēt uz sievas 1 000 000 000 jautājumiem. :D Mans vīrs nav radīts šādiem jautājumiem!

 20160130174834-76680.jpg

Bet nu runājot par VĪRIŠĶĪGIEM VĪRIEŠIEM...

Man laikam svarīgi, lai vīrietis patiešām ir vīrietis. Viņam jābūt spēcīgam, jārūpējas par sevi, labi jāsmaržo, jābūt labi ģērbtam. Ar labu pašvērtējumu un spējām augt. Tā, lai es viņam blakus spētu būt vāja un pasargāta. Jābūt atbildīgam un labam ģimenes GALVAI, kas gatavs rūpēties un darīt visu ģimenes labā. Tāds ir mans vīrietis - stiprs, mīloš, spēj pacelt mani debesīs, un VISSlieliskākais tētis pasaulē.

Jā, es tiešām varu paļauties. Viņam rūp, lai ģimenei ir pilns vēders, visi ir skaisti un sakopti, un viņš izdarīs visu, lai tā būtu. Viņam rūp, lai Mums virs galvas ir jumts, un nekā netrūktu. Vīrs labprāt paliek ar dēliņu divatā, un es varu veltīt laiku sev, un zinu, ka viņš ar visu tiks galā lieliski. Vīrs lieliski tiek galā ar bērna vadašanu uz bērnudārzu, ar interesi iesaistās dēliņa jaunajā dzīvē. No audzinātājas uzzina jaunumus, dienas gaitas, utt. 

Man vīra atbalsts ir ļoti svarīgs, jo viņš ir mana ģimene, mans svarīgākais cilvēks no kura es sagaidu visu. Ir gan reizes, kad vīra atbalsts neiet roku rokā ar viņa mērķi, jo bieži vien viņa metodes uz mani neiedarbojas. :D Lai gan zinu, ka viņš grib tikai kā labāk, pieeja sanāk nepareizā!

Es savu vīru mīlu no visas sirds...kaut reizēm līdz galam viņu šķiet nenovērtēju, kā pienāktos. Mūsu skatījums uz dzīvi ir līdzigs un ir daudz kopīgu interešu, kas padara dzīvi interesantu, jo daudz lietas daram kopā, kas stiprina mūsu attiecības. Tas dod iespēju vairāk laika veltīt viens otram. Mēs gribam, lai Mēs esam laimīgi, lai ģimene ir piepildīta ar mīlestību un atbalstu. Baudam katru skaisto brīdi ko esam KOPĀ :)

20160114190708-30745.jpg