Vingrot guļus un atpūšoties - domā tas ir iespējams?

Vingrot guļus un atpūšoties - domā tas ir iespējams?

13. Oct 2023, 12:17 LaimaZēmele LaimaZēmele

Čau, čau,

Māmiņu kluba pasaulē esmu jauniņā. Mani sauc Laima Zēmele, es esmu mamma diviem bērniem un esmu saņēmusi burvīgu iespēju piedaīties “Mammu pārvērtības” projektā. Ja tu arī esi mamma, tad noteikti zini, ka māmiņu dzīve ir pilna piedzīvojumu, mīlestības un, protams, piepildīta ar dažādiem izaicinājumiem. Mums, māmiņām, bieži jāmācās rūpēties par sevi, vienlaikus rūpējoties par mūsu mazuļiem. Tomēr ļoti svarīgi nepazaudēt sevi šajā procesā. Un, godīgi sakot, tas nebūt nav viegli. Tāpēc pieteicos šajā projektā, lai varētu Ziemassvētkus sagaidīt savā labākajā formā. Jā, formu atgūt pēc otrā bērna vairs nav tik viegli kā pēc pirmā.

Pirms iegrimšu stāstā par savu personīgo pieredzi šajā projektā, ļaujiet izstāstīt par "Mammu pārvērtības" projektu. Tas ir aizraujošs un novatorisks pieejas veids sievietēm, īpaši māmiņām, kuras vēlas pievērsties savai veselībai un labsajūtai. Projekts apvieno inovatīvu un laika ziņā efektīvu EMS (Elektriskā muskuļu stimulācija) treniņu kopā ar trenera atbalstu. Kad uzzināju par "Mammu pārvērtības" un Fit20EMS fitness projektu, tas šķita kā lieliska iespēja. Tajā bija viss, kas man bija nepieciešams: efektīvs treniņs, kas prasīs tikai 40 minūtes, iespēja trenēties individuālā veidā un saņemt atbalstu no citām māmiņām, kuras piedalīsies šajā projektā. 

Rīts pirms pirmā treniņa bija satraukumu pilns, jo bija jābūt centrā jau 11os no rīta. Paēdu kārtīgas brokastis, lai ķermenim ir enerģija būvēt muskuļus. Pielēju pilnu pudeli ar ūdeni, sapakoju mazo un braucām uz Rīgu. Mums katrs brauciens uz Rīgu ir mazs ceļojums, jo dzīvojam Ādažos. Ierados Fit20EMS studijā Elizabetes ielā un mūs jau smaidīgi gaidīja Kitija un Everts, pārvērtību projektu vadītāja Kristīne un studijas vadītāja. 

Mazuļi iekārtojās uz grīdas un mēs ar Kitiju iekāpām īpašajos tērpos, mūs noguldīja uz kušetes, kājās pacēlām gaisā un sākām atpūsties. JOKS. Sākām trenēties, caur tērpu tika novadīti elektriskās strāvas impulsi un mūsu muskuļi trenējās. Sākās viss ar masāžu - viegli patīkamām tirpām, tad pārslēdza treniņu režīmu - katrai no mums bija sava iekārta, kurā individuāli regulēja impulsu striprumu, kad muskuļi pierada, stiprumu palielināja. Noslēdzām atkal ar relaksējošu masāžu. Jau pēc pirmā treniņa es jutos spēcīgāka un enerģijas pilnāka.

 

Tomēr tas, kas man patika visvairāk, ka neesmu viena šajā ceļojumā un arī turpmāk uz treniņiem varam iet kopā ar citu māmiņu. Ideāli vēl būtu, ja katru reizi mums būtu auklīte, kas samīļo mūsu mazulīšus, kamēr mēs stiprinām savu ķermeni. 

Man ļoti patika pirmais treniņš, tāpēc esmu pārliecināta, ka, turpinot darboties kopā ar Fit20ems, es varēšu turpināt savu ceļojumu uz veselīgāku un spēcīgāku ikdienu. Man prieks, ka sportot var tik viegli un ar tādu baudu!

Tiekamies nākamajos stāstos!