Veselības un jogas brīvdienas Jonathan Spa Estate

Veselības un jogas brīvdienas Jonathan Spa Estate

13. Jan 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Solījumi ir jātur un tikšanās vietu mainīt nedrīkst, tāpēc ziemas noskaņās iezīmējas otrās jogas un veselības brīvdienas, kas no 21. līdz 24. februārim notiks Jonathan Spa Estate. 

Šoreiz Tevi aicinām uz četru dienu kopā būšanu Amatciema miera ostā, kur praktizēsim jogu un meditācijas (2 nodarbības dienā ar pasniedzējām Ilvitu Kļaviņu un Dainu Liepiņu), rūpēsimies par savu emocionālo un garīgo stāvokli kopā ar lektoru Zuargusu, apgūsim ēšanas mākslu ar uztura speciālisti un konsultanti Eviju Sosāri un mielosimies ar īpaši gatavotajām maltītēm. 

Jogas un veselības brīvdienu programmā iekļautās jogas prakses:

1. Jogas prakse veselam mugurkaulam;

2. Enerģizējošā rīta joga, elpošanas tehniku padziļināta prakse;

3. Yin joga;

4. Detox rīta jogas prakse (asanas, elpošana, krijas, meditācija);

5. Atjaunojošā (restorative) joga;

6. Nostiprinošā rīta jogas prakse (elpošana, asana, meditācija). 

Esi iesācējs/a? Neuztraucies! Jogas pasniedzējas Ilvita Kļaviņa un Daina Liepiņa palīdzēs apgūt nezināmo. Tāpat arī topošajām māmiņām tiks piemērota katra nodarbība.

Kas ir emocionālais intelekts? Spēja vadīt savu dzīvi gan ar intelektu, gan ar emocijām. Tas ir ceļš no mūsu duālisma domāšanas ar mūsu iekšējiem konfiktiem un nemieriem uz harmoniju. Kā iņ un jaņ, vai pluss un mīnuss, cilvēka apziņas būtība ir šī harmonija, kas sevī iekļauj pretmetus un spēju tos apvienot. Intelekts zin, pazīst, vada emocijas un sajūtas, spēcina, intuitīvi bagātina intelektu. Izzināsim augsta emocionālā intelekta metodes ar lektoru Zuargusu.

Četru dienu atpūtā par veģetārām, svaigām, veselīgām maltītēm rūpēsies Jonathan restorāns, kurā šefpavārs izmanto vietējo lauksaimnieku produktus, kas audzēti dabiskos, ekoloģiski tīros apstākļos.

Ēdienkartes sastādīšanā piedalīsies arī uztura speciāliste Evija Sosāre un jogas pasniedzēja Ilvita Kļaviņa, lai katra ēdienreize sniegtu spēku, viegluma un labsajūtas sajūtu. Brokastīs tiks baudīti zaļie kokteiļi, svaigi spiestas sulas un citi gardumi, iekļaujot kafiju. Pusdienu un vakariņu ēdienkartē paredzēti svaigi, veselīgi, veģetāri sezonas produkti. Piemēram, ziemas sezonai nozīmīgā - zupa, kas sasildīs ķermeni.

Maksa par retrītu:

1. Divvietīgā numurā – 520 EUR;

2. Trīs numurā – 400 EUR;

3. Viens cilvēks numurā – 750 EUR. 

Jonathan Spa Estate piedāvā arī ķermeņa masāžas (nav iekļautas cenā) – Lomi Lomi, Champi un citas, kuras varēsi apmeklēt brīvajā laikā.

Vieta retrītā tiek rezervēta tikai tad, ja ir iemaksāta priekšapmaksa 50% apmērā.

Savu dalību piesaki:

Labo Sajūtu Laboratorija, 

Brīvības gatve 214b – 504, Rīga

+ 371 29 330 280

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv, www.navayoga.lv