Veselā miesā vesels gars. Aiziet veseļoties!

Veselā miesā vesels gars. Aiziet veseļoties!

24. Jan 2016, 18:35 sandux sandux

Skolā par teicamnieci man neļāva kļūt tieši sports. Nu, tā vienkārši - citur 5, sportā - 4. Retu reizi izvilku uz 5. Un vēlāk vēl trakāk. Es nesaprotu, kā tas var būt - noskrienu daudzos km, protams, laikā neiekļaujos, man ieliek nulli. Tad jau labāk neiet vispār. Un es bastoju sportu uz vella paraušanu.

Vingrot mani atkal iemācīja universitātē. C daļā varēja iet uz aerobiku, par kuru atzīmes nelika. Tas man patiešām patika! Gāju regulāri un visus gadus. Man patika justies lokanai, stiprai un fiziski attīstītai:)

Pēc universitātes kādu laiku neko fizisku nedarīju, nebija laika, spēka, iekāriena. Visu atsāku pēc pirmā bērna piedzimšanas. Svaru nometu apļa treniņā, pēc tam uzturēju savu formu, vingrojot citā sporta klubā. Mani piesaistīja CityFitness, bija pa ceļam un piedāvāja nodarbības, kas man patika. Ar laiku sapratu, ka lēkāšana man vairs nav pa prātam, izvēlējos mierīgākas nodarbības: BodyArt, Fitnesjogu, Pilates, PiYo. Daudzus gadus to arī apmeklēju un regulāri darīju. Tad piedzima otrs bērns. Svaru nometu ar OnPlate projektu tepat Māmiņu klubā, bet palika vajadzība pēc sporta, pēc iekšējo muskuļu nostabilizēšanas un stiprināšanas, pēc vispārēja tonusa. Pāris reizes esmu atsākusi sportot (My Fitness, Atlētika), bet visu laiku tas ir aprāvies. Pēc vingruma alkst manas kājas, manas rokas, mans vēders un, galvenais, mugura. Ir jāatsāk! Ir jādara! Un es zinu, ka varu!

20160124174618-99971.jpg

Par Energy FIT nodarbībām.

Jumping - neesmu darījusi, bet lēkāšana vairs nav man.

TRX - arī jālēkā, bet gribētu kādreiz pamēģināt. Vienīgi skaidrs, ka nav paredzēts iesācējam kā man.

BodyART - patīk! Gribu! Esmu gājusi un darījusi, jutusi, kā tas mani patiešām attīsta.

Pilates foam roller - pilates man patīk, bet nezinu īsti, kā izpaužas tie rullīši. Nodarbībās esam izmantojuši ķieģelīšus. Šo gribētu izmēģināt!

ABS+Stretch O, jā! Manai pēcgrūtniecības savārdzinātajai mugurai un vēderam tas patiktu! Esmu darījusi un baudījusi skaisto, stingro vēderu un atvērtos plecus. Gribu!

Vesela mugura - arī esmu apmeklējusi. Mugurai patika, man bija mazliet par garlaicīgu. Gribētu, bet tikai vienu reizi ieskatam, kā tas notiek Energy FIT. Esmu ievērojusi, ka, lai arī nosaukumi nodarbībām ir vienādi, tās tomēr atšķiras.

FIT BALL - gribētu! Neesmu apmeklējusi, esmu bumbas izmantojusi tikai kā papildu inventāru dažādās nodarbībās. Tikai nezinu, vai ar savu tagadējo fizisko formu tā uzreiz varētu iekļauties.

PiYo - esmu darījusi un gribu turpināt!Man patika, ka notiek pārslēgšanās no viena vingrinājumu principa uz otru, pārslēgšanās no vienas elpošanas uz otru. Un arī ķermenim patika.

Stretching - esmu apmeklējusi un zinu, kas un kā tur notiek. Savu mērķi sasniedzu, bet bija mazliet par garlaicīgu un vienveidīgu. Gribētu tikai izmēģināt.

Latino mix - gribētu izmēģināt! Esmu bijusi uz zumbas nodarbībām. Ķermenim liek pasvīst kārtīgi. Interesanti, kā tas īsti notiek šajā nodarbībā? Labrāt izbaudītu! Dejot man patīk, arī gurnus kustināt savulaik diskotēkās mācēju. Eh, jaunība, atgriezies, padejo un patrako vēl ar mani! Pēc tam, iespējams, būs jāturpina ar deju nodarbībām pie stangas:)

20160124182215-29454.jpg

Ja es saņemšu balvu un varēšu apmeklēt Energy FIT, apsolu ne tikai izmantot šo iespēju, bet arī uzrakstīt atsauksmi un savas sajūtas Māmiņu klubā! Padalīšos, lai arī citas māmiņas redz un jūt, kā ir būt aktīvai un veltīt sev uzmanību! Pie tam - kas zina - varbūt šis kļūs tieši par manu klubu!

Aiziet?!:)

20160124183108-32817.jpg