Vasara bez "Avārijas Brigādes" parka apciemojuma nav iedomājama!

Vasara bez "Avārijas Brigādes" parka apciemojuma nav iedomājama!

18. Jul 2019, 13:07 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Tieši tā! Mūsu ģimenei vasara, bez "Avārijas Brigādes" parka apciemojuma, nu dien, vairs nav iedomājama! Šeit dodamies jau otro vasaru pēc kārtas! Kārtīgi izsmieties, izpriecāties, atpūsties un lieliski pavadīt laiku kopīgi ģimenes lokā! 

Par "Avārijas Brigādes" parka apmeklējumu rakstīju arī pagājušo gad, kad Eliots vēl bija gados diezgan mazs apmeklētājs, taču, šeit vecumam nav robežu - priecājas gan liels, gan arī mazs apmeklētājs! Ja tavam mazajam ir vēl tikai nedaudz pāri gadiņam, droši vari palasīt kā mums gāja pagājušo gad, kad Eliotam vēl bija 1.9g!

https://maminuklubs.lv/mazulis/mes-tur-bijam-avarijas-brigades-izklaides-parks-285550/

Šogad pastāstīšu, kā mums gāja ar aktīvu divgadnieku, jeb 2.7 gadnieku! 

Šoreiz, diemžēl, mums daudz bilžu no apmeklējuma nav, jo ļāvāmies piedzīvojumiem, taču, šo un to, paspēju iemūžināt! 

Ierodoties mūs pārsteidza ne visai patīkami laikapstākļi un paspējam arī izlīt cauri slapji, bet tas pilnībā nemazināja mūsu vēlmi pēc piedzīvojumiem, ko pilnīgi visi zinājām, dabūsim, atceroties pagājušā gada piedzīvojumus! 

Arī šogad, nemainīgi, parka piedzīvojumus sākam ar karuseļiem! Eliots ar mašīnītēm ir izbraukājies neskaitāmas reizes jau savā mazajā mūžiņā kopā ar tēti! Šajā "lauciņā" es nejaucos, tas ir tikai priekš viņiem! Arī šogad viņi bija gatavi stāvēt rindu no rindas lai brauktu tik ilgi , kamēr galvas sagriežas! 

Pēc tam , protams , ir tradicionālais lidojums lidmašīnu karuselī ar mammu! Eliots tikai kliedz- mamiiii augstāk, augstāk! Jā, ja vien vēl celtos augstāk, esam jau pašā augšā :)

Eliots noteikti, būs dienās tāds pats ekstrēmists kā tētis .. pilnīgi bezbailīgs drosminieks..

Visus karuseļus vairākas reizes izbraukuši devāmies tālāk!

Šogad, salīdzinoši ar pagājušo gadu mums bija lietas, ko darījām pirmo reizi, jo pagājušo gad nepaspējam, vai negribējām stāvēt rindā, kā arī,  bija lietas ko neizdarījām, bet nejau tāpēc, ka nepatika, bet vienkārši mums netrāpījās "labvēlīgi " laikapstākļi! Šobrīd runa iet par "ūdens parku"! 

Patiesībā, par šo man bija žēl visvairāk, jo Eliots ir pilnīgs ūdens mīlis, un kopš esam pārvākušies uz jaunajām mājām kur mums nav vannas, viņš ir gatavs braukt uz baseiniem un nekāpt āra katru mīļu brīdi! Es zinu, ka par šo viņš šogad būtu vēl lielākā sajūsmā kā pagājušo gad.. bet tas laikam nozīmē tikai to, ka vasara taču vēl nav beigusies, un mums ir lieliska iespēja mūsu piedzīvojumiem ļauties vismaz vēl 1x! 

Šogad, pirmo reizi, pamēģinājām katamarānus!

Eliots bija ļoti priecīgs, varējām visus karuseļus pavērot arī no citas puses! Apskatīt blakus esošos dinozaurus un padomāt, uz kuru pusi piedzīvojumos dosimies tālāk! 

Zinu, ka ir cilvēki , kuri domā - ja, jau vienu reizi esam kaut kur bijuši, nav jēgas braukt vēlreiz! Es teiktu - MUĻĶĪBAS!! 

Lielākoties, tādās vietās nākamajā gadā noteikti būs kādi jauni atjauninājumi un papildus iespējas ! Tā ir arī šeit! Šogad šeit bija pievienojušies jauni dinozauri:

 

Ugunsdzēsēju mašīnas no kuras var šļākt ar ūdens lielgabaliem - pasakiet, kurš bērns par šo nav sajūsmā?

 

Tāpat arī mežā tikai izveidots jauns punkts - Raganu ciems, caur kuru izveda liels un krāsains pasaku vilcieniņš! 

Protams,ka viss jaunais ir jāizmēģina obligāti! 

Vispār, par avārijas parku varētu rakstīt ilgi un dikti! Šeit ir ko darīt visas dienas garumā! Arī šogad, mēs šeit pavadījām nesteidzīgas 5h! Un devāmies prom, ne jau tāpēc ka būtu visu paspējuši- bet tāpēc ka piedzīvojumi mēdz arī nogurdināt, un kad jūtam, ka šodienai ir gals un vairs nav spēka, tad ir vienkārši jādodas mājas! Man tieši šim iemeslam lieliski šķiet, "Avārijas Brigādes" parka piedāvājums- iegādāties parka apmeklējumu abonamentu! Brauc kaut katru dienu un dodies piedzīvojumos sev ērtā laikā :)

Arī šogad mēs šeit no sirds atpūtāmjies, izpriecājāmies un devāmies prom ļoti apmierināti. Ir ar ko salīdzināt, šeit, Eliotam, šogad noteikti patika vēl vairāk. Bija ļoti daudz lietas, ko gribēja darī viņš pats un pat lietas , no kā viņš vairāk nebaidījās! Piemēram, tie paši dinozauri.. Pāgājušo gad, mēs "nedrīkstējām" viņiem pat tuvoties, jo uzreiz bija izmisuma kliedziens ka bail! Bet šogad? Pats ieejot jau parkā un iegādājoties ratiņus jautāja - mammu, gribu dinozauru! Nav problēmu, mīļumiņ, izvēlies!

Ar visiem parkā atrodamajiem dinozauriem, protams, bija jāsacenšas rūkšanā!

Bija vēlviens jaunums mūsu ģimenei, ko Eliots gribēja pamēģināt pašā parka noslēgumā - sejas apgleznošana! Pats izdomāja, pats rindu nostāvēja, un kā jau Spaidermena liels elks , šobrīd, izvēlējās tematisku zīmējumu!

Šīs atkal izvērtās mums varen lieliskas brīvdienas! Un arī šogad es nebūšu oriģināla un atkārtošos - Mēs noteikti rekomendējam šeit doties ar ģimeni, Jūs to noteikti nenožēlosiet!

Lai forši piedzīvojumi - Eliots un vecāki :)