VAIDE jaunā kolekcija tagad arī interneta veikalā www.vaideshop.lv

VAIDE jaunā kolekcija tagad arī interneta veikalā www.vaideshop.lv

01. Apr 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz ar strauji tuvojošos gadalaiku miju, Latvijā ražoto apģērbu zīmols Vaide prezentē savu jaunāko pavasara / vasaras kolekciju, kuru tagad var iegādāties arī interneta veikalā www.vaideshop.lv. Šajā sezonā Vaide apģērbu līniju pielāgojusi mainīgajam Ziemeļeiropas klimatam, attiecīgi paplašinot starpsezonas kolekcijas klāstu un akcentu liekot uz pavasara mēteļu daudzveidību un to krāsu un izmēru izvēli. Mēteļi ir viegli, gaisīgi un, atšķirībā no žaketes, padara tērpa nēsātājas koptēlu romantiskāku, kā arī viegli pielāgojami vakartērpam vai kokteiļkleitai.

20160331125031-41261.jpg

Kolekcijā plaši pārstāvēts šīs sezonas hits – milzīgi ziedi kā magones, neļķes un rozes, un šopavasar bez šī trenda nekādi neiztikt! Lai nepārdozētu šo košo tendenci, kolekcijā iekļauti vairāki vienkrāsaini, ar ziedu apdrukām kombinējami apģērbi.

20160331125147-18146.jpg

Bēši, balti melni, tumši zili un citi vienkrāsainie toņi būs visdrošākā izvēle šo drosmīgo apģērbu valkāšanā. Lielisku kopskatu radīs arī ziedu rakstu apvienošana ar tā krāsu prettoni – piemēram, zilu ziedu printu kombinēšana ar vienkrāsainu oranžu, rozā ar brūnu, dzeltens ar zaļu, utmldz. , tādējādi radot saskanīgu kontrastu. Vēl viens ieteikums, kombinējot ziedu printus ar vienas krāsas apģērbu, ir izmantot radniecīgos toņus, piemēram, zaļas un gaiši zilas krāsas izskatīsies lieliski ar dzeltenu vai zilu apģērbu. 

  www.vaideshop.lv