Vai jāgaida jaunais gads pārvērtībām?

Vai jāgaida jaunais gads pārvērtībām?

16. Oct 2023, 18:28 Avene2023 Avene2023

Pareizi, es arī nodomāju, ka nekas nav jāgaida un izdomāju pieteikties MK "Mammu pārvērtības" projektam. Tagad priecājos, ka esmu izvēlēta piedalīties!

Kas mani sagaida? Turpmākos 2 mēnešus 2 reizes nedēļā notiks individuālie treniņi Fit20EMS Latvija. Papildus, būs arī veselīgas ēšanas padomi (bez stingras diētas) un protams - sekošanā saviem uzstādītiem personīgiem mērķiem. 

Kas motivēja mani iesūtīt pieteikumu? Man ir 37gadi, ir divi bērni. Jaunākai dāmai - 3.5g. Pirmās dzemdības beidzās ar ķeizargriezienu un otrās bija dabiskās. Pēc pirmām dzemdībām tātad palika rēta un pārgrieztie vēdera muskuļi, kurus grūtāk savaldīt. Toties svars toreiz atgriezās pie savas pirms grūtnieču normas. Pēc otram dzemdībām gan, ap 8-10kg nāca klāt un tā arī palika, pat ar samērā regulāriem treniņiem sporta klubā (1-2reizes nedēļā). Šie papildus kg manā gadījumā nozīmē +1-2 izm. apģērbam ;( Pēdējā laikā sāka sāpēt jostas daļa, īpaši pēc treniņiem. Sanāk sportot - sāp, nesportot .. nu galīgi arī nav variants, pat nerunājot par svaru vien. Protams, ka paralēli aizgāju pie ārsta un gaidu diagnostikas rezultātus. Bet nu uz doto brīdi trenere iedrošina, ka nav jāpamet nodarbības. Protams, ka diēta arī spēlē lielu lomu un par to arī gaidu ieteikumus, kuriem varētu sekot ilgtermiņā. 

Mani mērķi? protams, ka gribētos tikt pie tvirtāka un vieglāka ķermeņa. Izmēģināt jaunu treniņu veidu, lai saprastu, kas varētu būt labāk un efektīvāk man, manai mugurai. Gūt motivāciju arī no citām projekta dalībniecēm turpināt iesākto. Ievest veselīgus ieradumus savā ikdienā.Pirmā treniņa pieredze: interesanta. Iepazīšanas treniņš bija guļus. Mani apsmidzināja ar ūdeni, uzvilka jostas un vesti ar vadiem un pieslēdza pie kādas elektroierīces :) Sajūtas nav pavisam nepatīkamas, bet nu jocīgas: atgādina kaut ko starp kutināšanu, niezi un muskuļu sasprindzinājumu. Pie lielākas slodzes nepieciešams pieturēties pie kaut kā stingri, jo citādi kājas un rokas trīc :) 

Bildes pirms un pēc īsti neparada starpību pagaidām :) 

Sajūtas nākamajā dienā pēc treniņa: ļoti sāp jostas daļa, mazliet jūtīgi roku un kāju muskuļi, it kā biju mērenā treniņā. pagaidām skeptiska, bet nu jāturpina, lai kaut ko secinātu.