Uzsākot labdarības kampaņu, “RITO” aicina ziedot traukus

Uzsākot labdarības kampaņu, “RITO” aicina ziedot traukus

01. Apr 2015, 14:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls „RITO” sadarbībā ar labdarības organizāciju „Palīdzēsim.lv” uzsāk labdarības kampaņu „Maini veco pret jauno”, aicinot iedzīvotājus ziedot traukus un virtuves piederumus, lai sniegtu atbalstu Latvijas ģimenēm, kurām nepieciešama līdzcilvēku palīdzība. Ziedot traukus ikviens laipni aicināts no 1. aprīļa līdz 30. aprīlim visos „RITO” tīkla veikalos Rīgā, Liepājā un Ventspilī.

20150401143730-46041.jpg

Saziedotos, lietošanai derīgos traukus un virtuves piederumus - katlus, pannas, galda piederumus, šķīvjus, glāzes un citas noderīgas lietas virtuvei un mājai „RITO” nogādās audžuģimenēm, daudzbērnu, maznodrošinātajām, vientuļajām māmiņām, kuras bērnus audzina vienas, kā arī trūcīgajām ģimenēm visā Latvijā.

 „Šī ir iespēja apmainīt traukus, kuri vairs nekalpo tik labi, kā gribētos, vai ir izgājuši no modes, taču, galvenokārt, tā ir iespēja palīdzēt līdzcilvēkiem, sniedzot traukiem otro dzīvi, bet ģimenēm – praktiskas un saimniecībā noderīgas lietas,” informē SIA „ARKOLAT” prezidente Daina Pečate.

20150401143743-22388.jpg

„Daudzas “Palīdzēsim.lv” ģimenes ar prieku atkal gaida labdarības kampaņu, jo ziedojumos iegūtie trauki un virtuves piederumi tām ir liels atbalsts ikdienas dzīvē. It kā sīkums - jauns šķīvis vai krūzīte, bet, ietaupot naudu šiem saimniecības priekšmetiem, ģimenes var atļauties citas lietas, piemēram, nodrošināt bērniem izglītojošu pulciņu apmeklējumus vai labāku pārtiku,” stāsta labdarības organizācijas „Palīdzēsim.lv” vadītāja Ilze Skuja.

20150401143757-39865.jpg

Veikalu tīkla „RITO” labdarības kampaņa „Maini veco pret” jauno notiek jau 13 gadus, tās mērķis ir palīdzēt Latvijas ģimenēm, kuras ir nonākušas krīzes situācijā. Iepriekšējos gados kampaņas ietvaros iegūtas tūkstošiem praktiskas un noderīgas lietas, kuras ir nonākušas pie vairākiem simtiem dažādu Latvijas ģimeņu. Kampaņas norise ir pierādījusi, ka daudzām ģimenēm ziedotie trauki un virtuves piederumi ļauj uzlabot un atvieglot ikdienu.

Vairāk informācijas: http://www.rito.lv/mainivecopretjauno  un www.palidzesim.lv .