Uzņēmēj! Atbalsti daudzbērnu ģimenes - piedāvā atlaides saviem produktiem un pakalpojumiem ar “3+ Ģimenes karti”!

Uzņēmēj! Atbalsti daudzbērnu ģimenes - piedāvā atlaides saviem produktiem un pakalpojumiem ar “3+ Ģimenes karti”!

07. Dec 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“3+ Ģimenes karte” ir valsts iniciēta atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, ar kuras palīdzību ģimenes var saņemt atlaides produktiem un pakalpojumiem visā Latvijā.

Kā zinām, jo vairāk bērnu, jo lielāki izdevumi ģimenes budžetā, tomēr Latvijā kuplās ģimenes šobrīd ir vajadzīgas kā vēl nekad!

Vairākās Eiropas valstīs kā Francijā, Spānijā, Itālijā un Beļģijā jau vairākus gadu desmitus daudzbērnu ģimenes saņem 3+ ģimenes kartes, kas apliecina viņu daudzbērnu ģimenes statusu, kā arī piedāvā visdažādāko atlaižu klāstu, lai līdztekus valsts pabalstiem, šīs ģimenes atbalstītu arī produktu un pakalpojumu iegādē, kas ievērojami samazina šo ģimeņu budžeta izdevumus.

Kopš 2014.gada arī Latvijā tiek ieviesta “3+ Ģimenes karte”, kas bez maksas ir pieejama ikvienai daudzbērnu ģimenei, kurā aug bērni līdz 18 gadu vecumam. Kopumā plānots, ka šādu karti saņems ap 35 000 vecāku, bet šogad karti jau saņēmuši 8500 vecāku.

Ar “3+ Ģimenes kartē” atlaides piedāvā vairāk nekā 60 uzņēmumu - kultūras un tūrisma iestādes, veikali un pakalpojumu sniedzēji no visdažādākajām nozarēm.

Laipni aicinām ikvienu uzņēmumu, kura mērķauditorija ir ģimenes ar bērniem, pievienoties atbalsta programmai un piedāvāt atlaides savā uzņēmumā ar “3+ Ģimenes karti”.

Kāda izskatās karte? Uz kartes priekšpuses ir norādīts kartes īpašnieka - daudzbērnu ģimenes tēva, mātes vai likumīgā aizbildņa vārds un uzvārds. Labajā stūrī iestrādāta sudraba krāsas “Latvijas goda ģimenes” emblēma. Kartes otrajā pusē minēts bērnu skaits, vārdi un uzvārdi. Arī daudzbērnu ģimenes bērns drīkst izmantot šo karti un tās sniegtās atlaides, uzrādot kopā ar personas apliecinošu dokumentu.

Karte pienākas, ja personai (pašai vai kopā ar laulāto) vai tās laulātajam ir trīs vai vairāk bērni līdz 18 gadu vecumam (arī aizbildnībā esoši vai audžuģimenē ievietoti bērni) un personai un tās laulātajam un minētajiem bērniem ir deklarēta dzīvesvieta Latvijas Republikā. Abiem vecākiem ir tiesības saņemt šādu karti.

Par visām atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem daudzbērnu ģimenēm informācija tiek izvietota daudzbērnu ģimeņu portālā www.godagimene.lv un Māmiņu Kluba medijos - interneta portālos latviešu un krievu valodās www.maminuklubs.lv un www.maminklub.lv (ikmēneša unikālo lietotāju auditorija ap 300 000!), kā arī visām, projektā reģistrētajām 3+ ģimenēm e-pastos (ap 8500 liela auditorija).

Uzņēmumam pievienoties programmai ir pavisam vienkārši! Rakstiet uz  info@godagimene.lv . Vai sazinieties ar Mudīte Krūmiņa, “3+ Ģimenes karte” projekta vadītāja - tālr: 26411534.

 20141119123050-60645.jpg