Un viena no jums gremdēsies SPA pasaules priekos..

Un viena no jums gremdēsies SPA pasaules priekos..

04. Sep 2014, 16:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Domās un arī fiziski esam kopā, esam viens vesels. Bērniņš piedzimst, un mūsu ikdiena turpina ritēt kopā. Mainām autiņbiksītes, atkal runājamies, čubinam savu mazulīti, mīļojam viņu, pārģērbjam, barojam, dodamies pastaigās.. Un vakarā - nogurums. Turklāt - tāds pats kā pēc nostrādātas darba dienas, jo arī bērniņa audzināšana ir darbs. Bet arī šajā darbā jāatceras veltīt laiku sev. Aicinājām pastāstīt, kā jums tas izdodas, kā izdodas nepazaudēt sevi un, kā atrast laiku sev? Stāsti bija dažādi, bet viens mums īpaši iepatikās!

Balva

20140819152157-35553.jpg

Balva – apmācības pašattistības programma “HOME SPA” – izveido  SPA mājas apstakļos 69 EUR vērtībā! 

Tā ir jaunā studiju forma, kas ir vērsta nevis uz profesionāļiem, bet domāta ikvienam, kas vēlas apgūt SPA tehniku, lai sniegtu mīlestību un rūpes saviem tuviniekiem, lai izveidotu  mājīgu atmosfēru. Tie, kuri apgūs šo programmu, saņems pietiekamas zināšanas, lai veiktu SPA procedūras mājās.

Veicot masāžu saviem tuviem cilvēkiem, Jūs palīdzēsiet  viņiem atbrīvoties no stresa un spriedzes, noņemsiet nogurumu, normalizēsiet enerģijas plūsmu visā ķermenī, palīdzēsiet zaudēt svaru vai pārtraukt vecuma izmaiņas. Tas būs sava veida instruments  Jūsu rokās, ar kuru Jūs varēsiet izveidot harmoniju un siltumu ģimenē.

Programmā ietilpst:

• Muguras un kakla zonas masāža
• Pēdu masāža
• Veselības profilakse
• SPA atmosfēras izveide

Kā rezultātā tuva cilvēka ķermenis tiks aizpildīts ar visu nepieciešamo enerģiju, lai sasniegtu savus mērķus un uzdevumus, būs pilnības sajūta un izturība.

Programma «Home SPA» mērķis ir  sniegt baudu citiem un pašiem iemācīties baudīt to, kā arī paaugstina imunitāti un palīdz atjaunot veselību.

Un balvu  iegūst - 

smiliggirl!

"es gribētu uzsvērt, ka sevis nepazaudēšana bērnu aprūpes un audzināšanas laikā nav tikai māmiņas interese, bet ir priekšnoteikums, lai pēc gadiem nebūtu saviem bērniem jāuzliek neizturami smaga nasta, sakot: „Es tev ziedoju visu savu jaunību/laiku/dzīvi!”, jo bērni no mums to nemaz neprasa. "

Viņas blogu lasi ŠEIT>>

APSVEICAM! Par balvas saņemšanu vaicā, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

Māmiņu Klubs

Konkurss notiek sadarbībā ar 

20140819152326-82312.jpg

www.spaschool.lv

www.facebook.com/spaschool.latvia