Kļūsti par karalieni pati sev. Savam priekam.

Kļūsti par karalieni pati sev. Savam priekam.

31. Oct 2018, 00:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katras sievietes dzīvē reiz pienāk brīdis, kad gribas sevi nedaudz uzmundrināt. Nav nozīmes vai esi sagurusi jaunā māmiņa vai sieviete, kura meklē iespēju kā realizēt savu radošo potenciālu un celt pašapziņu.

Lai gan esam radušas, ka galvas rotas – vainagus un kroņus, galvā liekam vien Vasaras saulgriežu laikā vai zinājāt, ka kronis, tie nav tikai pļavā saplūkti ziedi, kas savīti vien mums zināmā secībā un liekami galvā tikai īsākajā naktī gadā?

Kronis ir sievietes pašapziņas cēlājs jeb sevis akceptēšana, kas ļauj sevi apzināties kā kaut ko vairāk nekā tikai funkcionālu būtni, kura pilda ikdienas pienākumus un sev uzliktos uzdevumus. „Sevišķi svarīgi tas ir jaunajām māmiņām, kuras ikdienā ir tik ļoti pārņemtas ar rūpēm par bērniem, ka vairs nespēj atrast savu patieso „es”,” skaidro māksliniece Ilze Dātava, kuras ikdienā ir daudz sajūtu un radošuma.

 

Ja sieviete nolemj, ka viņa savās sajūtās vēlas ko mainīt, tad varbūt ir laiks mesties iekšā vēl neizbaudītā piedzīvojumā un pagatavot savu īpašo un veiksmīgo kroni?

Kroņu darināšanas meistarklase ir ne tikai praktisks darbs ar materiāliem, kas nepieciešami kroņa darināšanai, bet arī terapija, kuras laikā meistarklases dalībnieces var kopīgi pārrunāt jautājumus par savu pašvērtību, sajūtām un citām svarīgām lietām. 

Katrā no mums mīt kaut nedaudz princeses vai karalienes. Katra no mums ir pelnījusi tā justies, neatkarīgi no bērnu skaita vai ģimenes stāvokļa.

 

Nāc, piesakies ŠEIT un iepriecini sevi, kroņu darināšanas meistraklasē. Kļūsti par karalienie pati sev. Savam priekam!

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas.

Kad notiek?

7. novembrī, no 18:00 – 21:00

Cik maksā?

€ 25

Kas vēl būtu jāzina?

Ja vēlies savā kronī iepīt kādus īpašus materiālus, droši vari tos ņemt līdzi uz meistarklasi!