Piesakies Tri Bio produktu testiem!

Piesakies Tri Bio produktu testiem!

16. Jan 2017, 09:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī Tu vēlies dzīvot pasaulē, kurā ikviens bauda augstāku dzīves kvalitāti, rūpējoties par savu un tuvāko veselību, un saudzējot vidi, kurā dzīvo un dzīvos mūsu bērni un mazbērni? Un tas viss – lieki netērējot savu laiku, pūles un resursus?

TRI-BIO vēlas iedvesmot patērētājus, kas nav eko orientēti, lietot videi draudzīgus ekoloģiskus produktus. Pierādīt, ka ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi var būt tik pat iedarbīgi un par ikvienam pieejamu cenu.

TRI-BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts. Gribat ar tiem iepazīties tuvāk? Piesakieties produktu testiem!

Ikvienam ir patīkami, ja māja spīd un laistās, tādēļ ne tik sen tīrīšanas līdzekļi tika izraudzīti pēc principa: jo spēcīgāks, jo labāks. Par laimi, mēs aizvien biežāk uzdodam sev jautājumu, kādu iespaidu šie līdzekļi atstāj uz mums pašiem un  mūsu bērniem,  uz apkārtējo vidi un vai nekaitē arī pašai tīrāmajai virsmai?

Tas ir būtiski. Bet vai tamdēļ  būtu gatavi atteikties no žilbinoši baltas veļas un sāktu iepirkties specializētā eko veikaliņā, maksājot par produktiem salīdzinoši augstu cenu?

Šos jautājumus sev uzdeva arī eko produktu izstrādātāji ASV –  kompānija Sonata Enterprise Inc. Kā rezultātā tika piedāvāts risinājums: jaunākas paaudzes ekoloģiskie dabīgie un probiotiskie tīrīšanas līdzekļi TRI-BIO. Šie ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi ir tik pat efektīvi kā plaši pazīstamie kodīgas ķīmijas tīrīšanas līdzekļi (mūsu moto: EKO- KAS TĪRA), bet ir nekaitīgi cilvēkiem, tai skaitā bērniem un cilvēkiem ar ļoti jūtīgu ādu. Tie ir saudzīgi virsmām un apkārtējai videi. Produktu izgatavošanā tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas un jaunākās bioķīmijas tehnoloģijas. Produkti ir koncentrēti un tādēļ ir ļoti ekonomiski lietošanā. Produkti ir izgatavoti no dabīgām augu  un minerālu sastāvdaļām (Dabīgā līnija) un/vai satur  probiotiķus - labvēlīgus dzīvus mikroorganismus, kas padziļināti tīra mikroskopiskā līmenī (Probiotiskie tīrīšanas līdzekļi). Pēc tīrīšanas uz virsmas veidojas neredzama probiotiska aizsargkārtiņa, kas aizkavē kaitīgu mikroorganismu vairošanos un samazina infekcijas risku.

TRI-BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts.

Un vēl – produktu cena ir pieejama ikvienam.

Pamēģiniet TRI-BIO vienreiz, un Jūs lietosiet tos vienmēr!

Šoreiz piedāvājam pamēģināt:

TRI-BIO dabīgu ekolīdzekli veļas mazgāšanai “WHITE” (uz augu bāzes ar bio-enzīmiem un minerālu sastāvdaļām)

TRI-BIO dabīgu ekolīdzekli veļas mazgāšanai “COLOR” (uz augu bāzes ar bio-enzīmiem un minerālu sastāvdaļām)

20170112134140-46504.jpg

TRI-BIO dabīgu eko ūdens mīkstinātāju veļas mašīnām (gēls “TRĪS VIENĀ”- tīra, aizsargā un ekonomē)

 

20170112134159-81182.jpg

TRI-BIO dabīgu eko traipu tīrītāju “ENZYM” (eco-formula ar bio-enzīmiem un minerālām sastāvdaļām) 

20170112134213-67975.jpg

 

TRI-BIO probiotisks eko audumu un apģērbu dezodorants (likvidē nepatīkamo smaku, iznīcinot to)

20170112134228-73385.jpg

 

Ieinteresējām tevi?

Piesakies testiem, rakstot uz ina@maminuklubs.lv

Mēs sazināsimies personīgi ar ikvienu, ko izvēlēsimies testam izlozes kārtībā!

Atceries: piesakoties produktu testam, Tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmēm par produktiem. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām!Kādēļ izvēlēties Tri-Bio.

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā