TRI-BIO lauž manus stereotipus

TRI-BIO lauž manus stereotipus

22. Feb 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad manas meitas bija zīdaiņu vecumā, veļas mazgāšanai vienmēr izvēlējos ekoloģiskus veļas mazgāšanas līdzekļus bez smaržas, bet tiklīdz mazās paaugās, kaut kā nemanot atkal sāku mazgāt ar ķīmisko veļas pulveri. Nez no kurienes manī ir iesakņojies uzskats, ka ekoloģiskie līdzekļi nav tik iedarbīgi, kā ķīmiskie. Zināmā mērā tā arī ir (varbūt tomēr nav), bet kādu ietekmi tie atstāj uz mums un mūsu bērniem...? Ļoti priecājos par iespēju testēt TRI BIO veļas mazgāšanas līdzekļus un salīdzināt tos ar veļas mazgāšanas līdzekļiem, ko lietoju ikdienā.

Stain remover

Ai, kā es priecātos, ja es šo līdzekli būtu varējusi izmēģināt, laikā, kad meitas bija mazas un kad bija jācīnās ar dzelten-brūnajiem traipiem uz bodija maliņām. Bet tā kā man šādu bodiju nav, meklēju skapī, kādu mīļu apģērba gabalu ar nemazgājamiem traipiem un atrodu meitas kokvilnas kleitiņu, kura pēc mazgāšanas vienalga izskatījās netīra. Uzpūtu Stain Remover un, kā instrukcijā teikts, ļāvu tam iesūkties 5 minūtes un ieliku veļas mašīnā un izmazgāju ar TRI BIO veļas pulveri krāsainai veļai. Rezultātā kleita kā jauna! Hip hip urrā!!! Noteikti šo izmantošu bieži!

20170221084613-43744.jpg

20170221084537-35638.jpg

 

Fabric Deo

Tālu nav jāmeklē, kur uzpūst Fabric Deo – vīra sporta apavi, dvielis, kurš reiz netika kārtīgi izšāvēts un tagad, pat izmazgājot, nepatīkami ož, un sega, uz kuras suns guļ. Droši izsmidzinu Fabric Deo visur, kur ienāk pratā un mani priecē patīkamais aromāts, kā arī apziņa, ka šis ir ekoloģisks līdzeklis un man nav jāsatraucas, ka tas varētu kaitēt manai ģimenei un mūsu mīlulim – sunim Dino. Ceru, ka tas patiesi iznīcina kaitīgās baktērijas, kā rakstīts aprakstā, bet pagaidām viss, kur uzpūtu šo līdzekli, smaržo labi :)

20170221084648-22527.jpg

Calcoff ūdens mīkstinātājs veļas mašīnām.

Atzīšos, ka es par savu veļas mašīnu pārāk labi nerūpējos. Es nelietoju atkaļķotāju vai ūdens mīkstinātāju un domāju, lai izdarītu secinājumus par Calcoff ūdens mīkstinātāja iedarbību uz manu veļas mašīnu, diez vai ar vienu reizi pietiek, tādēļ centīšos to pievienot katrā mazgāšanas reizē un noteikti veļas mašīna būs priecīga un pateicīga man un TRI BIO.

White un Color šķidrais veļas pulveris

Manām meitiņām ļoti patīk palīdzēt veļas mazgāšanas darbos – ieliet veļaspulveri, izkarināt veļu un gludināt. Testējot TRI BIO, mazās čaklās rociņas arī man palīdz ieliet pulveri un šoreiz es sevi pieķeru pie domas, ka īpaši neuztraucos, ja kāds piliens uzpilēs uz rociņām, jo šis veļas pulveris ir bez ķīmiskās smaržas un nesatur fosfātus, hloru un citas toksiskas vielas. Un neskatoties uz to – rezultāts ir tik pat labs, kā mazgājot ar ķīmisko veļas pulveri. Turklāt, šie līdzekļi tik ļoti nekaitē dabai, kas ir ļoti svarīgi, jo kurš gan cits, ja ne mēs paši parūpēsimies par apkārtējo vidi.

20170221084722-83450.jpg

 

Paldies TRI BIO un Māmiņu Klubam, ka devāt iespēju testēt šos produktus un laužat manus stereotipus!

Laura