TRI-BIO = dabai un cilvēkam draudzīgi

TRI-BIO = dabai un cilvēkam draudzīgi

31. Aug 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad piedzimst mazulis, mums - mammām, par svarīgāko lietu kļūst parūpēties par bēbīša labsajūtu. Tātad, arī iegādāties un ikdienā lietot visas tās preces, kas ir mazulim maksimāli nekaitīgas.

Domāju, preces ar eko marķējumu vairs nevienai mammai nav nekāds jaunums

Eko - tas ir dabai un cilvēkam draudzīgi, tātad īstais, kas šobrīd vajadzīgs arī man un manam mazulim. Pateicoties Māmiņu klubam tiku pie iespējas izmēģināt TRIO BIO mājas uzkopšanas līdzekļus, tā ir produktu līnija ar zaļās eko lapiņas marķējumu. Milzīgs prieks un nu ir iemesls mājas ģenerāltīrīšanai :)  

Grīdas mazgāšanai

Atzīšos, ka nu jau pāris mēnešus, kopš mazais dzīvojas pa grīdu (no kuras viss nonāk pa taisno viņa mutē), grīdu mazgāju galvenokārt ar vieglu ziepjūdeni vai nedaudz ūdenim pieleju kādu no šķidrajiem Neutral veļas pulveriem. Nu ir kārta īstam līdzeklim! Pielēju ūdenim korķīti TRIO BIO universālā grīdu mazgāšanas līdzekļa un cik feina bija sajūta nesajust gaisā neko ķīmisku - tikai viegls, neuzbāzīgs aromāts, sastāvs arī pilnīgs eko.

Un grīda patiešām - gan parkets, gan flīzes -  pēcpusdienas saulē spīd un laistās. Jauki, ka līdzeklis ir universāls un varu reizē mazgāt visas mājas grīdas pārklājumus.

WC tīrītājs

Kad ķeros pie WC tīrīšanas līdzekļa, sanāk nedaudz smieklīgi - ieleju zem poda apmales, atstāju, kā instrukcijā rakstīts, uz pāris minūtēm, lai vēlāk izberztu tīru, bet...tā arī aizmirstu to izdarit. Jo nebiju iedomājusies, ka tualetes tīrīsanas līdzeklis var būt pilnigi bez smakas (mūsu iepriekš lietotie ir ar diezgan spēcīgu "smaržu" buķeti!), un tā kā nav smaržas, kas atgādinātu, podu izberzt aizmirsu vismaz reizes divas.

Bet kad pēcāk iztīru - viss atkal lieliski - tīrs un mirdzošs, nu super! Un pats galvenais - pasākums bez hlora un citiem šķīdinātājiem! 

Nākamie rindas kārtībā ir stiklu tīrīšanas līdzeklis un universālais virtuves virsmu uzkopšanas līdzeklis

Un te nu nāk pirmais sarūgtinājums, jo izsmidzinot strūkla nav izkliedēta, bet taisna, kas "atlec"man virsū un tā neforši notek pa stiklu. Līdzeklis jāizpūš vairākas reizes, un tad nu arī es esmu  nedaudz slapja. Bet savādāk visas virsmas abi līdzekļi notīra vienlīdz labi. Neesmu sajūsmā, bet ir ok - stikli un lamināta virsmas virtuvē ir patiešām tīras, bez  švīkām vai līdzekļa atstātiem plankumiem.  

Mājas mazā uzkopšana ir beigusies un pašu galveno vērtējumu lai nodod mazais žiperis fotogrāfijā - "Nu mamm, forši! Beidzot varu vilkt uz grīdas baltās drēbes un pa logu arī skats tāds skaidrāks. Papriecāšos nedaudz un šļūkšu tālāk - čau!" 

Mamma Ilze

lauvinja lauvinja 31. Aug 2016, 08:41

Lūdzu, nemazgājiet grīdas ar mistiskiem līdzekļiem, vismaz kamēr Jūsu mazie rāpo - jo grīdas līdzeklis:
1) paliek uz mazuļa rociņām un viņš tās laiza - diez vai Jūs paši vēlētos ēst grīdas mazgāšanas līdzekli!
2) mazulis atrodas ļoti tuvu grīdai -virsmai, kura ir apstrādāta ar šo līdzekli un tas izgaro - pat ja nesmird pēc tā visa māja - mazais to palielinātā devā saelpojas!

Tāpat nesaprotu kāpēc putekļus uz skapīšiem un galdu nevar dzenāt ar ūdeni un lupatiņu, nafig papildus ķīmiju ostīt! Laikam jau bērnu veselība nav pirmajā vietā!