TRI-BIO

TRI-BIO

05. Oct 2019, 12:13 Sigita Zaļā Sigita Zaļā

Pieteicos TRI-BIO produktu testam, jo esmu pirmā bērniņa gaidībās, un, lai saudzētu mazuļa ādu, kā arī apkārtējo vidi, jau ikdienā cenšos izvēlēties ekoloģiskus un antialerģiskus mazgāšanas līdzekļus. Šie produkti man ir jaunums, tāpēc tos sākotnēji testēju mazgājot savas un bērniņa tēta drēbes. 
Visvairāk mani interesēja kā šie uz augu bāzes radītie ekoloģiskie produkti spēs tikt galā ar noturīgiem traipiem. Netīšām sanāca nosmērēt baltu krekliņu ar pāris asins pilītēm, taču ielikt apģērbu mazgāties uz reiz, nevarēju. Asinis, manuprāt, skaitās pie īpaši noturīgajiem traipiem, tāpēc nākamajā dienā nolēmu izmantot jauniegūtos tīrīšanas līdzekļus. Pirms mazgāšanas veļasmašīnā, nolēmu tos apstrādāt ar priekšapstrādes līdzekli Fabric stain remover pre-wash. Rīkojos kā instrukcijā norādīts, kārtīgi piesūcināt traipus, atstāt uz 2-5 min un tad mazgāt kā parasti. Patīkams bija pārsteigums, ka jau piesūcinot traipus ar šo līdzekli, varēja manīt, kā traipi sāk šķīst. Mazgāšanai veļasmašīnā izmantoju līdzekli baltajām drēbēm un veļas mīkstinātāju. Izņemot drēbes no veļasmašīnas, biju sajūsmā, jo asins traipi no baltā krekliņa bija izmazgājušies. Līdz ar to secinu, ka arī tad, kad bērniņš sāktu ēst ar karotīti un nošmulētos, tad arī tāda veida traipi tiktu lieliski izmazgāti. 
Nevar gluži teikt, ka produkti ir pilnībā bez smaržas, taču tā nav nedz uzmācīga, nedz pārlieku spēcīga.
Ļoti patīkamas roku ādai ir arī šķidrās ziepes, šķiet, ka tās uz ādas atstāj tādu kā patīkamu aizsargslāni un roku āda kļūst maiga un patīkama. 
Vienīgais produkts, ko dotajā brīdī nevaru izmēģināt ir trauku mazgājamās mašīnas eko tabletes, jo pagaidām man nav trauku mazgājamās mašīnas, bet domāju, ka savu darbu tās veic tik pat lieliski kā drēbu mazgāšanas līdzekļi.