Trešā Jaungada dāvana no PMC - laimē to!

Trešā Jaungada dāvana no PMC - laimē to!

11. Dec 2015, 11:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms diviem gadiem Māmiņu Klubs jūs iespazīstināja ar Profesionālās mikropigmentācijas centru "PMC". Toreiz mums bija pirmais kopīgais projekts ar nosaukumu "Pirms un pēc".  Ir daudz un dažādu pārmaiņu, bet projekts turpinās, un PMC turpina apdāvināt Māmiņu Kluba māmiņas ar fantastiskām iespējām! Uzziniet arī jūs vairāk un piedalieties! Šajā reizē kādai tiks jau trešā ekskluzīvā dāvana no PMC!

20151123095519-84382.jpg

Projekta noteikumi:

- pavisam būs 3 uzdevumi,

- katra uzdevuma izpildei dosim 5 dienas,

- katru uzdevumu izziņojam pirmdienā, un tas jāizpilda līdz piektdienai ieskaitot,

- sestdienā Profesionālās mikropigmentācijas centra meistari mums paziņo, kurš pie viņiem dodas uz konkrēto procedūru - 1 cilvēks,

- pierakstīties uz procedūru vajadzēs uzreiz, piezvanot uz norādīto tālruni un ieplānojot procedūru tuvāko 7 dienu laikā,

- pēc procedūras publicēsim rezultātu PIRMS un PĒC.

Jaungada dāvana Nr.3

Acu mikropigmentācija

20130317223316-15153.jpg

Pagājis tas laiks, kad permanentā grima meistars varēja piedāvāt klientam tikai acs līnijas  iezīmēšanu ar melno krāsu, kura laika gaitā deformējās un kļuva par problēmu nevis rotājumu. Mūsdienu aparatūra un krāsvielas ļauj izveidot ap acīm vieglus ēnas efektus, kurus agrāk varēja uzzīmēt tikai vizāžisti.
 
Vai Jums patīk klāt dažādu toņu ne īpaši spilgtas acu ēnas, lai pasvītrotu acu formu vai krāsu? Tad Jums var piedāvāt ēnu vai punktu iztušējumu permanenta izpildījumā ar vieglu, dabīgu toņu izmantošanu tādām krāsām, kā pelēka, brūna, olīvkrāsa, jūras viļņa krāsa un pat neparastā sinepju krāsa.   
Vai varbūt Jums patīk lietot bēšā acu zīmuļus vai ēnas ar perlamutra spīdumu? Arī šajā gadījumā es ieteikšu labu risinājumu – izgaismojošo krāsvielu caurspīdīga uzklāšana atsvaidzinās un „atvērs” Jūsu skatienu, piešķirs tam perlamutra mirdzuma efektu.

Gribi tikt pie tādas dāvanas?

Iesūti savu blogu

līdz 11.decembrim ieskaitot.

Savā blogā lūdzu pastāsti

1. Kāds make-up tavām acīm ir ikdienā: vai lieto plakstiņu ēnas, skropstu tušu, vai zīmē arī līnijas. Parādi vairākus piemērus.

2. Vai lieto acu zīmuli? Ja to lieto, parādi mums savu zīmuli un pastāsti tā vēsturi: kur pirkts, vai esi apmierināta, vai lieto arī citus, cik ilgnoturīgs ir šis.

3. Vai esi veikusi kādas manipulācijas ar savām acīm? Piemēram, skropstu pieaudzēšana, permanentais grims. Pastāsti un parādi šo pieredzi. Ja tādas nav, uzraksti, vai tev ir bijušas domas attiecībā uz šādu make-up un pastāsti, kāpēc neko neesi darījusi lietas labā.

4. Ja tev acu priekšā ir kāda bilde jau, kas parādītu, kā tieši tu vēlies izskatīties, tad parādi to mums.

4. Nofotografē savas acis un parādi, kā tās izskatās BEZ GRIMA un ar IKDIENAS GRIMU.

5. Uzraksti, kāpēc gribētu laimēt šo balvu, un kāpēc gribētu nokļūt savu acu pārvērtībās.

Procedūru veiks Jekaterina Rudaja

20151210105359-15610.jpg

Pastāvīgi pilnveidoties, iet vienā solī ar tendencēm, redzēt katru klientu individuāli, domāju - tie ir tie trīs kritēriji, uz kuriem balstās permanentā grima māksla. Mana darba būtība nav tikai rūpīgi izvēlēta uzacu forma vai ļoti labi uzsvērta, koķeta acu līnija. To, cik ļoti uzplaukst sieviete iekšienē, to gan var saukt par īstu brīnumu!

To, kas dosies uz acu mikropigmentāciju, izvēlēsies Centra meistari. Un vārdu uzzināsiet sestdienā, 12.decembrī.

20151130103954-39783.jpg

Meistari izvēlēsies to, kurai šī procedūra šobrīd vajadzīga visvairāk, tātad to, kam vislabāk varēs redzēt PIRMS un PĒC efektu.

Pievienojiet savus blogus Sieviešu Kluba rubrikā, zem taga Pirms-un-pēc. Veiksmi!

PROJEKTU ATBALSTA

20130311092905-36194.jpg

www.pmc.lv

https://www.facebook.com/ProfesionalasMikropigmentacijasCentrs/

Bērzaunes 7, Rīga
SKY DREAM CLINIC

+371 29610402