Tievējam kopā! Pievienojies!

07. Jun 2014, 15:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Manā ikdienā ir parādijies vairāk laiciņš sev. Tapēc esmu pievērsusies intensīvāk sportam un veselīgam uzturam. Pirmie panākumi jūtami.

Vienmēr esmu bijusi tāda, kurai vajag vingrot grupā. Vienai-tas nav priekš manis. Savu rītu esmu pasākusi ar krosiņu. Vīrs pievienojas. Viņš stumj ratiņus, es skrienu blakus ar suni. Arī pagatavot ēdienu man ir vairāk laiks. Agrāk ēdu to, kas neprasīja nekādu gatavošanu. Tagad pagatavoju biežāk ko laikietilpīgu.

Mani rezultāti:

No 66,6kg uz 64,9kg. Apkārtmērs viduklī:84-79cm.

Mērķis: 58kg(60kg) un 70cm.

Rīt plānā peldēšana.

 

Kā Jums iet ar tieviešanu? Ja vēlies sākt ko darīt, darīsim kopā! Šeit variet ierakstīt savus pašreizējos rezultātus, un mērķi! 

07. Jun 2014, 19:06

Vēl jau cenšos neieciklēties tik ļoti uz svariem, jo muskuļi ir smagi, un jūtu, ka ķermenis ir savāktāks.

07. Jun 2014, 19:05 Ženija

Mani rezultāti nav iespaidīgi, jo svars šāds ir mēneša laikā(vairāk). Bet tad man sanāca ar sportu nodarboties tā viļņveidīgi un par uzturu nepiedomāt. Kad mazā slimo (zobi nāk), tad vispār esmu morāli beigta, neko nedaru. Citreiz arī ar ēšanu sanāk tā, ka nopērku, piemēram, cepumus, jogurtus vēl kaut ko, un pa dienu negatavoju(tas, ja esmu viena mājās).
Tagad, kad vīrs ir atvaļinājumā, man ir laiciņš pabraukāt uz baseinu biežāk, ir kompānija rīta krosiņam. Arī ēst varu mierīgi pagatavot, jo nav ar otru aci vislaik jāskatās kur mazā ir atkal ielīdusi(viņa man pusdienslaiku neguļ, bet pa dienu pāris reizes iesnaužas uz 30 min.).