Tiekamies 5. marta Māmiņu Kluba TV raidījumā!

03. Mar 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt marts, kas līdzi atnesis pavasari! Saulīte, par spīti tam, ka sola kārtējo aukstuma vilni, spītīgi spīd aizvien spožāk, un dienas kļūst garākas.

Svētdien priecāsimies ar tevi satikties pie TV ekrāna, lai pastāstītu, kā palīdzēt sev šajā laikā justies un izskatīties skaistai, kā arī atbildētu uz jautājumiem, kas svarīgi par dzīvi ar mazuli. Tiekamies jau 5.martā plkst. 8.55 kanālā STV!

Kā iemācīties ēst veselīgi un garšīgi? Jau svētdien lielajā intervijā tiksimies ar ēdienu meistarstiķu popularizētāju Katrīnu Mami.

Ar maziem solīšiem Superbēbīša māmiņa Kitija tuvojas dzemdībām. Māmiņa uzrakstījusi savu dzemdību plānu, sakārtojusi dzemdību somu, sagatavojusi arī mazulīša pūriņu. Atlicis vien sarūpēt bēbītim gultiņu, tāpēc dosimies to lūkot.

Grūtniecība un dzemdības atstāj lielas sekas uz sievietes ķermeni, ko ne vienmēr varam uzlabot ar fiziskām aktivitātēm vai īpašām diētām. Kādas ir plastikas operācijas iespējas? To skaidrosim svētdienas raidījumā.

Aizvien turpinām būt aktīvas un veselas mammas, tāpēc kopā ar raidījuma vadītāju Kristīni Beitiku ieskatīsimies viņas pēdējā ceļojumā un mudināsim arī citas māmiņas būt aktīvas.

Kad bērniņš kļūst aktīvāks, vecākiem obligāti jāpārlūko savs mājoklis, pievēršot uzmanību drošībai. Svētdienas raidījumā kopā ar ģimenes ārsti Jekaterinu Āboltiņu atgādināsim vecākiem par bērniem bīstamākajām vietām mājās.

Gatavojoties Sieviešu dienai, svētdienas raidījumā konditore Ilze Prūse dalīsies ar gardās Panna Cotta pagatavošanas recepti.

Tiekamies 5. martā plkst. 8.55