Testēju Neutral jaunās veļas mazgājamās kapsulas

Testēju Neutral jaunās veļas mazgājamās kapsulas

09. Jun 2014, 16:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pieteicos Neutral jauno mazgājamo kapsulu  testam ziņkārības dzīta, jo pirms tam nebju īpašu uzmanību pievērsusi  tam, ar ko  mazgāju veļu. Mani jau gadiem ilgi vīrs apgādā ar ārzemēs pirktiem veļas mazgāšanas līdzekļiem, un es tos novērtēju par labiem, kā arī priecājos, ka ir kāda lieta, par ko manā sadzīvē parupējās kāds cits un par ko man nav jālauza galva. 

Lai gan šķiet, ka manā ģimenē nevienam nav nekādas izteiktas alerģijas, tas tikai tā, pimajā brīdī. Ja padomā, tad man pašai piemetas iesnas tīrot māju ar kādiem ķīmiskiem tīrīšans līdzekļiem. Kā redzmas, kaut kāda alerģija tā tomēr ir.  
 
20140609113654-18628.jpg
 
Speciāli sakrāju kaudzīti ar netīro veļu un nobriestu mazgāšanas procedūrai. Man gan jāsecina, ka man nekad nesakrājas 5 kg netīrās veļas un tā kā jaunās kasululas paredzētas tieši šādam daudzuma, tad man tas būtu neekonomiski. Manai ģimenei būtu piemērotākas mazākas kapsulas, jo ļoti bieži mazgāju tikai dažus apģērba gabalus. Tā kā man vajadzētu produktu, ko pati varu dozēt. 
 
Pēc veļas izmazgāšanas  īpašu uzmanību pievērsu smaržai jeb, pareizāk sakot, tai, kuras nav. Bija patīkami beidzot sajust kā smaržo tīra veļa, nevis ķīmiskās vielas. 
 
Kā arī doimāju, ka īstos secinājumus varēšu izdarīt tikai pēc tam, kad veļa būs izgludināta. Tā arī šorīt ķēros pie gludināšanas. lai gan nedēla bija silta un veļai bija jābūt pamatīgi sakaltušai, kas nekādā mērā neatvieglos gludināšanu, tomēr jāsecin, ka veļas gludinās ļoti labi un bija neparasti mīksta. Izgludināju ļoti ātri un esmu ļoti apmierinata ar šo jauno produktu - gan smaržu, gan mazgāšanas kvalitāti, gan to, cik viegli veļu pēc tam ir izgludināt. 
 
Anita