Testējam Jordan mazuļu zobu pastu

Testējam Jordan mazuļu zobu pastu

09. Apr 2017, 22:49 Klintasmamma Klintasmamma

Šī bija pirmā reize, kad nolēmu pieteikties produktu testam, jo vienmēr nedaudz mulsināja iespēja, ka produkts var nepatikt, tāpēc atsauksmē būtu jāmelo vai arī jāraksta kas slikts. Savas meitiņas degunam, piemēram, nelaižu klāt Humer ūdeni, matiņus mazgāju bez šampūna un katrai lietai, kura saskaras ar Klintu, ir jāiztur ļoti liela konkurence:) Ar zobu pastām mums ir gājis dažādi, šķiet, ka Klintai tās visas vienlīdz labi garšo, lai gan, redzot, cik azartiski viņa grauž zobbirstīti katru reizi, kad tā nonāk viņai rokās, varētu būt tā, ka meitai vairāk patīk pats rīks, ne tas, ko tam virsū zieķē. Jordan priekšrocība bija tā, ka šī zobu pasta nesatur SLS un parabēnus, tāpēc nolēmu Klintai to piedāvāt testēšanai.

Izvēlējāmies attēlā redzamo zobu pastu bērniem (0-5 g.v.) ar aveņu garšu. Atzīšos godīgi, ka es īsti neatbalstu zobu pastas "ar garšu", jo tā šķiet lieka, taču atzīšos, ka Klinta ļoti jauki smaržoja pēc avenēm visu nakti, ka brīžiem tā vien uznāca vēlme saldētavā pameklēt kādu garšīgu, vēl vasarā sarūpētu ogu:) 
Zobu pastas priekšrocība noteikti ir košais iepakojums (Klintai patīk zaķi, viņa pat cītīgi šo zaķi mēģināja iepazīstināt ar to, kas uzdrukāts uz viņas mīļās sedziņas), kā arī zilā krāsa, kas Klintai likās uzmanības vērta jau pirmajā zobu tīrīšanas reizē.  
Man patīk arī ilgais derīguma termiņš (1 gads), jo mēdzu ik pēc brīža mainīt zobu pastu un ir patīkami, ja tā ir derīga ilgāk (iepriekš mums bija arī tādas, kuras der tikai 3 mēnešus un tad, ja netiek izmantotas 2 dienas, ir jāliek ledusskapī), arī iepakojums šķiet ļoti ērts un "pareizā tillpuma".
Klinta  neniķojās un zobus tīrīja kā iepriekš, tāpēc domāju, ka garša viņai patika, arī konsistence bija piemērota, tāpēc šī noteikti ir veiksmīga pieredze, kas ļāvusi iepazīt jaunu produktu, ko varam izmantot savā ikdienā, iesakot to arī citām mammām un bērniem:)

Lai visiem bērniņiem veseli zobiņi! Un lai visām māmiņām veseli bērniņi!