TATJANAS STRAHOVAS PADOMI: Ko vilkt uz ģimenes fotosesiju

TATJANAS STRAHOVAS PADOMI: Ko vilkt uz ģimenes fotosesiju

10. Jul 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja esat pierakstījušies uz ģimenes fotosesiju, uzreiz vienmēr rodas jautājums - ko lai velk mugurā? Zemāk padalīsimies ieteikumos!

  • Stila izvēle. Ģimenes fotosesijai vēlams būtu visiem tās dalībniekiem izvēlēties vienota stila apģērbu: piemēram, svētku drēbes, ikdienas drēbes, ziemas drēbes, sporta drēbes utt. Izvēlieties vienu stilu un sagatavojiet apģērbus savlaicīgi.
  • Krāsu gamma. Bildēs lieliski izskatās viena akcentējošā krāsa, kas manāma visiem ģimenes locekļiem, piemēram, tēta krekls, dēla veste un mammas blūzīte vai šalle - vienā krāsā. Pievērsiet uzmanību tam, ka patiesībā, nav pat jāizvēlas pilnīgi perfekti vienā tonī drēbes, bet vienā krāsā, turklāt,  - pievēršot īpašu uzmanību akcentiem. Ja izvēlaties tomēr vienā krāsā visus apģērbus ķermeņa augšdaļai, vēlams, lai to faktūra, audums, zīmējumi, tonis būtu atšķirīgs. Izvairieties no sulīgām krāsām, pārāk spilgtām vai mirdzošām drēbēm, krekliņiem ar uzrakstiem, multfilmu varoņiem. Kāpēc? Jāizslēdz viss, kas novērsīs jūsu uzmanību. Tāpat nevajadzētu aizrauties ar melno un balto krāsu, jo tās fotosesijām ir diezgan sarežģītas krāsas.
  • Mammām un meitām ideāli būtu vilkt kleitas vai blūzītes un svārkus (protams, ja vien fotosesijas izvēlētais nav džinsu stils)
  • Puikām un tētiem - krekls un džinsi/bikses, tāpat var variēt arī ar vestēm un džemperīšiem
  • Zīmējumi, ainas uz apģērba. Labi ir, ja tie nav pārāk sīki, vai sīki ģeometriski zīmējumi, figūras. Lielākas rūtis, svītras, rombi.
  • Apaviem jābūt tīriem no visām pusēm, un tiem jāpiestāv apģērbam. Mammām vēlams vilkt apavus ar papēdīti.
  • Aksesuāri  - tas ir pat ieteicams! Pērles, diadēmas, šlipses, tauriņi, auskari. Lieliski izskatās, ja visiem ģimenes locekļiem ir vienādi aksesuāri vai saskaņoti.
  • Make-up mammai: galvenais ir pūderis, vēlamais - tuša un ēnas, lūpu krāsas vai spīdums - pēc katras ieskatiem
  • Ja nekādi nevar izvēlēties apģērbu fotosesijai, var ņemt līdzi vairākus variantus, ko studijā kopā ar fotogrāfu apskatīt, lai izlemtu, kas tad tiks izmantots

Atcerieties, ka galvenais fotosesijā esat jūs paši, jūsu ģimene. Ar apģērba palīdzību ir iespējams izcelt jūsu individualitāti, tāpēc nevajag aizrauties ar milzīgu maiņas apģērbu skaitu.

www.sunnyphoto.lv

+371 29-402338

sunnyphoto@inbox.lv

https://www.facebook.com/sunnyphotolv