Tie paši sviesta cepumi ar ķirbi - http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/sviesta-cepumi-ar-kirbja-biezeni-267023/ ,tik nedaudz piestrādāju pie vizuālā. Šo to pamainīju, pieliku un cepumi skaisti tur rozītes formu.
Sastāvdaļas:
140g mīksta sviesta
100g pūdercukurs
120g ķirbja biezenis
200g kviešu milti
100g kukurūzas milti
1 tēj.k cepamais pulveris
vaniļa vai kanēlis pēc izvēles
šķipsniņa sāls
1 paliela ola
Pagatavošana:
Mīkstu sviestu putojam kopā ar pūdercukuru,sāli,vaniļu vai kanēli.Kad sviests kļuvis gaišs,tad ieputojam olas dzeltenumu. Tālāk ieputojam ķirbja biezeni un kukurūzas miltus. Iemaisam iekšā miltus ar cepamo pulveri.Beigās iemaisam palikušo olas baltumu-neputojam,bet iemaisam. Liekam mīklu konditorejas maisiņā, spiežam cepumus. Mīkla ir diezgan bieza un spiežas tā -ar nelielu piepūli, vismaz manām rokām.
Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 10-15 minūtēm vai līdz cepumu apakšiņas viegli apbrūnē.
Un rozītes gandrīz nav mainījušas savu izskatu, saglabāja skaistu formu.
Cepumus apsmērēju ar šokolādi un salipināju divus kopā.
Lūk,viena bildīte šķērsgriezums 😛