Šogad pirmo reiz apēdu daudz olas pateicoties šiem salātiem. Lai arī sākumā domājām,ka galvenais tomēr būs svaigie dārzeņi,tad beigās izrādījās,ka olas mērcē bija īpaši gardas.
Bet nu ,kā tad pagatavot šos salātus.
Iceberg salātu galviņa, tomāti( gan ķiršu,gan parastie der), gurķis, vārītas Lieldienu olas.
Mērcei:divas karotes medus, viena citrona sula, divas karotes Favorit graudu sinepes.
Ķeramies klāt gatavošanai!
Sagriežam salātus.
Tad griežam tomātus un gurķus.
Visu liekam lielā bļodā.
Nākamais solis- jātiek pie olām.Ņemam talkā palīgus.
Lieldienu olas nolobam un sagriežam palielos gabalos.
Liekam klāt salātiem.
Gatavojam mērci: Izspiežam citronam sulu
Liekam klāt medu un sinepes. Rūpīgi samaisam,līdz medus izkūst.
Lejam 'bļodā un kārtīgi samaisam.
Liekam uz šķīvja un našķojamies.
Piedalies Lieldienu recepšu konkursā un laimē!
Mmm tik kardinosi izskatas..😀😀
Rit noteikti uztaisisu😀
Tad tik jāgatavo- ātri, ne visai dārgi un tiešām garšīgi- es sevī tā dabūju četras olas vienā ēšanas reizē+ salāti😀
bāc! un man tieši gribas ēst! 😃 uzsita apetīti!