Superbēbītes 2 māmiņa uzzināja, kas ir īsta burvestība

Superbēbītes 2 māmiņa uzzināja, kas ir īsta burvestība

25. Sep 2013, 10:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, meitenes! Nesen biju Māmiņu Kluba Vecāku skolā, lai baudītu sejas masāžu. Nokļūt lieliskās meistares Kristīnes Bērziņas rokās  - tā ir īsta burvestība!

Agrāk nekad tādas procedūras neesmu apmeklējusi, jo šķita - priekš kam? Seja tāpat šķita jauneklīga, āda - tvirta.. Bet pēc meitiņas dzimšanas tā kļuva jutīgāka un sausa, acīmredzot, sejas ādai bija nepieciešamas papildus rūpes.

Nokļūstot telpā, kura sagatavota masāžai, biju patīkami pārsteigta - nomierinoši apstākļi, patīkams aromāts un mūzika. Viss liecināja par to, ka te ir tā vieta, kur par ikdienas rūpēm jāaizmirst.

20130923224938-84880.jpg

Tas ir laiks man, manam mieram.

Īsts baudījums, telefonu atslēdzu, un, kā izrādās, ne velti, jo bija apmēram 5 neatbildētie zvani stundas laikā.

Iekārtojos ērtāk, guļus, Kristīne sasedza mani ar maigu pledu, es izvēlējos eļļas aromātu, kas man bija pats tīkamākais un process sākās.

20130923225006-64849.jpg

Šī  procedūra ļoti atslābina, ir sajūtams, kā sejas ādai pieplūst asinis un iestājas pilnīgs bezspēks, gribas klusēt un gulēt.

Laižoties vieglā miegā, es atmodos no roku masāžas. Tā bija maza dāvaniņa no Kristīnes, tiklīdz uzlikta sejas maska, mūsu meistare neiet prom dzert tēju vai kafiju, bet priecē savas klientes ar vieglu roku masāžu un barojošu eļļu.

20130923225037-66159.jpg

Pats process ir kolosāls, es iesaku to visām!

Un tagad par rezultātu. Pagāja vairākas dienas, bet mana kaprīzā sejas āda joprojām bija maiga un zīdaina, kā pirmajā dienā pēc procedūras. Tas ir ne tikai patīkami, bet arī veselīgi.

20130923225103-99965.jpg

Plānoju pēc kāda laika šo procedūru vēlreiz atkārtot.

Un priekšā ir ziema, laiks, kad roku un sejas āda ir īpaši viegla ievainojama, un es priecājos, ka esmu atklājusi šo iespēju, kas ļauj man sevi veselīgā veidā palutināt.

Esiet skaistas un mīliet sevi, mēs, māmiņas, esam to pelnījušas!

 Jūlija

Sejas un roku masāža

PIESAKIES!!

Procedūra sevī ietver – sejas attīrīšanu, tonizēšanu,  masāžu ar dabiskām eļļām, sejas maskas uzlikšanu un sejas krēma uzklāšanu. Procedūra lieliski attīra un nomierina sejas ādu.

Procedūra atjauno sausu sejas ādu, izlīdzina mazas grumbiņas un novērš ādas lobīšanos. Tā palīdz veidot jaunu, dziļi mitrinātu, elastīgu un gludāku sejas ādu.

Masāža ir viens no veidiem, kā atgriezt harmoniju dvēselei un miesai

Masāžas tiek veiktas ar persiku kauliņu eļļu,  vīnogu kauliņu eļļu, kokosa eļļu, kakao sviestu. Eļļas padara ādu elastīgu un vienlaicīgi to arī bagātīgi mitrina un baro.

  • Āda tiek atbrīvota no atmirušajām šūnām, neskarot dzīvās šūnas
  • Sejas ādā uzlabojas asinsrite
  • Sejas āda saņem vairāk skābekļa un vieglāk tiek izvadītas šlakvielas
  • Āda kļūst maiga un tvirta
  • Atjaunojas veselīga ādas krāsa, tā iegūst mirdzumu

Māmiņu Klubā sejas masāžu veiks Kristīne Bērziņa- dūla un manikīre!

20130913154043-86870.jpg