Stollar multivārāmais katls spēj aizstāt daudzas dažādas ierīces!

13. Aug 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Es dievinu rudens un ziemas laikā baudīt sulīgus, maigus sautējumus, kuri tik ilgi gatavojušies, ka gaļa tajos pati krīt nost no kaula. Protams, vislabāk, ja tev laukos ir ar malku kurināma plīts, uz kuras ēdiens var lēnām sautēties, turklāt pēc tam tas ilgāk saglabāsies silts, bet pilsētas dzīvoklī šādu iespēju nav. Tāpēc man ļoti patīk Stollar multivārāmais katls BMC600 — saliec tajā visas sastāvdaļas, ieslēdz uz vairākām stundām un tikmēr dodies savās ikdienas gaitās. Pārnākot mājās pēc darba, sautējums vai jebkurš cits ēdiens būs gatavs.”

Signe Meirāne, “Četras Sezonas” galvenā redaktore

Multivārāmais katls STOLLAR BMC600 atrisina pretrunu starp mūžīgo laika trūkumu un vēlēšanos gatavot veselīgu ēdienu mājās: saliec iekšā visas sastāvdaļas, iestati vajadzīgo režīmu un vari mierīgi doties uz darbu, pastaigāties vai pievērsties mājas solim, un nav vajadzības ik pa brīdim steigties pārbaudīt, kas notiek virtuvē.

20140811093336-95670.jpg

Multivārāmajam katlam Stollar BMC600 ir 15 automātiskas programmas, kuras prot pagatavot gaļas, zivju, jūras produktu un dārzeņu ēdienus, vārīt zupas un otros ēdienus, tvaikotus produktus, arī fondī, ievārījumus, saldos ēdienus un konditorejas izstrādājumus, kā arī fritēt. Multivārāmajam kaltlam ir arī programma Multi, kas ļauj regulēt visus parametrus atbilstoši savām iecerēm. Tie, kurus pavārmāksla iedvesmo, vispirms apgūst ražotāja ieteiktās receptes un pēc tam eksperimentē, izdomājot paši savējās.

Veselīga ēdiena piekritēji īpaši atzinīgi novērtē iespēju gatavot slow food stilā, kas ļauj maksimāli saglabāt produktu vērtību, bet prasa daudz laika, kā arī iespēju ērti gatavot tvaikotus produktus – šim nolūkam kalpo speciāls groziņš. Iepriecinātas par šo funkciju ir mazuļu māmiņas, kurām tas ievērojami atvieglo biezenīšu pagatavošanu, kad pienācis laiks dot bērnam piebarojumu, turklāt multivārāmo katlu var izmantot arī knupīšu, pudelīšu un citu piederumu sterilizēšanai. Vēl ar to iespējams pagatavot jogurtu – šim nolūkam komplektā ir īpaši trauki.

20140811093350-83206.jpg

Gan profesionāli pavāri, gan citi cilvēki, kuriem patīk gatavot ēst, gan arī tie, kuriem tas nepavisam nepatīk, snieguši labas atsauksmes par multivārāmo katlu Stollar BMC600 un atzinīgi novērtējuši tā pārdomāto konstrukciju. Produktus liek izņemamā traukā ar keramikas pārklājumu, kam ir pretpiedeguma efekts. Tas ir viegli kopjams. Ja, piemēram, nepatīk gatavot saldos ēdienus tajā pašā traukā, kur iepriekš bijušas zivis, var atsevišķi iegādāties papildu traukus. 3D uzkarsēšana nodrošina vienmērīgu siltuma sadali pa visu trauku. Papildu ērtības dod atliktā starta režīms, kas ļauj iestatīt multivārāmo katlu tā, lai ēdiens būtu gatavs noteiktā laikā. Vajadzības gadījumā ir iespējams ar speciālu funkciju saglabāt ēdienu siltu.

Tā kā multivārāmais katls spēj aizstāt daudzas dažādas ierīces, tas piedevām ļauj arī ietaupīt virtuvē vietu, kas nebūt nav mazsvarīgi.

20140811093842-81337.jpg

Mamuķītis Mamuķītis 13. Aug 2014, 13:55

Tā nu gan ir viena fantastiska ierīce!