Still nobody is perfect

Still nobody is perfect

06. Feb 2018, 15:18 Ilvija82 Ilvija82

Sveiki!

Projekts, kurā tiek dota iespēja iemīlēt sevi ir noslēdzies. Es mīlu sevi! Atzīstu, ka esmu prasīga pret sevi. Vienmēr būs jomas, kurās būs vēlme kļūst mazāk prasīgai. Projekta ietvaros daudz domāju, pārdomāju un izdarīju savus secinājumus. Savu patreizējo dzīvi un attiecības ar to iedalīju 8 grupās - jomās, mēģināju tās pārdomāt un izvirzīt savus secinājumus.

1. Attiecības ar vecākiem. Būt rokas stiepiena attālumā no saviem vecākiem, vairāk veltīt laiku vīra vecākiem, kuri dzīvo ģeogrāfiski tālāk. Vairāk ieklausīties līdzcilvēkos un viņu pārdzīvojumos, iespēju robežās palīdzēt, bet ne pārmērīgi. 

2. Attiecības ar vīru. Ļaut vīram būt vīrietim un pieņemt lēmumus, nevis censties pašai tos pieņemt un pēc tam arī izpildīt. Mīlēt un ļauties viņa lutināšanai. 

3. Bērns. "Nedancot pēc dēla stabules". Neizpatikt katrai viņa iegribai. 

4. Darbs, nodarbošanās. Strādāt pēc labākās sirdsapziņas, bet nebūt perfektai. Macītie pateikt "nē", ja saproti, ka nebūs laika solījumu izpildīt. 

5. Atpūta un hobiji. Atvēlēt laiku tām lietām, kas man patīk. Piemēram, atrast laiku piedalīties MK rīkotajos konkursos, kam pēdējā laikā vairs nesanāk laika.

6. Draudzība. Satikties ar sen neredzētiem draugiem. Kontaktus un sveicienus Facebook nomainīt uz reālām tikšanās reizēm. 

7. Mācības. Ļauties jauniem izaicinājumiem, iegūt jaunas zināšanas. Nebaidīties riskēt.

8. Fizisikā veselība un izskats. Vairāk nodarboties ar sportu. Mācēt atteikties no saldumiem (lai vīrs ēd saldumus), man taču to nevajag. 

Tev nekad nebūs iespēja dzīvot savu dzīvi otru reizi, jādzīvo tagad un tūlīt, jābauda viss, ko dzīve piedāvā. Ir jāizstaro pozitīva enerģija, jādara lietas, kas Tev patīk! Ir jāprot discipilnēt sevi, tad visam pietiks laiks. Dzīvē ir jāuzstāda augsti mērķi un jāprot izkāpt no savas komforta zonas, tikai tā sapratīsi, ka dzīve ir dzīva.

P.S. Paldies MK, kas lika domāt un aizdomāties!

Ilvija

Ilvija82 Ilvija82 07. Feb 2018, 09:38 mamma27

Sveika! Mans vīrs ir ļoti, ļoti liels kārumnieks, viņam bez saldumiem dzīve nav dzīve! Es zinu, ka pavisam no saldumiem nevarēšu atteikties, bet ēst tos mazāk, maz gan varēšu!

mamma27 mamma27 07. Feb 2018, 07:38

Man patika teikums par saldumiem!Tu to nopietni?😀 Bez saldumiem nav dzīve😃😃😃