Stilistes padomi, izvēloties svētku apģērbu

18. Dec 2014, 13:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vienalga, vai pošaties svētkiem vai ikdienai, jāpadomā par savu figūru, jo jebkurš apģērbs var parādīt jūsu figūras īpatnības, kas jums nepatīk, var izcelt, un jebkurš apģērbs, kas nav pareizi piemeklēts, var paslēpt to, ko varētu parādīt. Dažādos ieteikumos dalās stiliste Žanna Dubska.

Ja tev ir plati gurni

Ja visa masa koncentrējas uz gurniem, ļoti bieži sievietes izvēlas platus svārkus, tas nosedz gurnu daļu, bet, ja svārki ir gari, figūra tiek padarīta vēl smagnējāka. Ideāli būtu - šauras bikses un mazliet paplatināta lejasdaļā tunika. Redzamas ir slaidas kājas, tieva augšiņa. JO īsāka tunika, jo slaidākas kājas, viss atkarīgs no kāju formas, bet svarīgi ir mazliet nosegt gurnus. Ārā ejot izvēlamies arī garu trencīti ar paaugstinātu apkakli.

Ja esi maza auguma

Ja izvēlamies svārkus un sieviete ir maza auguma, ar pusgariem svārkiem izskatīsies, ka sievietei ir īsas kājas.

Neliela auguma mammām neiesaka vilkt neko, kas ir ļoti garš, tā tiek piedota masa, aizmirstam arī par ļoti garām piedurknēm.

Pogas, drapējumi iztaisno, slaidina siluetu.

Ja uztraucies par vēdera apmēriem

Ja ir nepilnības vēdera zonā, tās lietas nosedzam ar kādu akcentu - drapēm, volāniem problemātiskajās zonās.

Ja augumam ir vairāk kroku, tās nevajag apspīlēt ar vienkrāsainu apģērbu, izvēlamies rakstainus topiņus ar drapējumu. Brīvums nedod ieraudzīt ne no muguras, ne no priekšpuses nevienas krokas. Uzmanība tiek vērsta uz izskatīgiem gurniem.

Ja tev ir īsa muguras daļa

Īsa muguras daļa, viss apģērbs uzsēžas uz dibena, kas diezgan izvirzās, vēderiņš, kas mazliet izvirzīts, platāki gurni. Var izvēlēties topiņu ar griezumu uz muguras, tas parāda seksīgu dibentiņu un ne pārāk piespīlētā priekšpuse noslēps vēderiņu. Klāt var vilkt svārciņus, zeķbikses, kas ir no biezāka auduma, kopā ar brutālākiem zābaciņiem būs ideāli.  Ārā iešanai var izvēlēties jaku ar īsu aizmuguri, pagarinātu priekšpuses daļu, piedurknes  - īsākas.

Lielāka izmēra mammām - lielāki raksti, mazākām - mazi rakstiņi

  • Aksesuāri arī jāizvēlas atbilstoši krāsai un sezonai.
  • Šosezon modē ir gaiši, pasteļtoņi ar košākiem akcentiem vai aksesuāriem.
  • Ja skapī ir daudz melna apģērba, padaram to košāku ar akcentiem un kombinējam ar rakstainiem apģērbiem.
  • Žaketes, ja ir lielas krūtis, nēsājam atvērtas, vaļējas. Izvēlamies ar īsākām piedurknēm.
  • Neizvēlaties drēbes, kas ir pārāk platas vai pārāk apspīlētas!

Liela uzmanība jāpievērš arī veļai, priekšroku var dot koriģējošajai veļai, arī katrām krūtīm jāizvēlas veļa atbilstoši krūšu formai.

Esi skaista - gan svētkos, gan ikdienā!

Māmiņu Klubs

20141208121200-98578.jpg