Šodien tikai par mīlestību

Šodien tikai par mīlestību

14. Feb 2018, 02:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir 14. februāris. Diena, kurā visā pasaulē tiek atzīmēta Svētā Valentīna diena. Pavisam vienkārši - divi cilvēki satiekas un iemīlas. Tāda ir mīlestība. Un tas ir bezgala skaisti. 

Astoņus gadus vecā Džesika par mīlestību saka tā: "Jums nevajag kādam teikt, ka mīlat viņu, ja patiešām tā nedomājat. Bet ja jūs tā domājat, tad jāsaka to biežāk, jo cilvēki mēdz aizmirst."

Jā, dzīvē dažreiz notiek tā, ka mīlestība kaut kur pazūd. Ir grūti to nosargāt starp ikdienas darbiem un rūpēm, starp rēķinu apmaksu un strīdiem. Bet vai tāpēc šodien jāskumst? Nē.  Ir iespējams saglabāt mīlestību mūžīgi. Vai zini kādu?

Mātes un bērna mīlestība - vissīstākā un patiesākā no visām! 

Tāpēc, mīļās sievietes, topošās un jaunās māmiņas, ja šodien ir ar ko būt kopā - baudiet šos mirkļus. Stipri, stipri samīļojiet savus draugus un vīrus un atcerieties, mīlestība ir jāsargā un par to ir jārūpējas. Ikdienā mēs bieži par to aizmirstam. 

Bet tās mīļās māmiņu kluba mammas, kuras šodien varbūt nedaudz skumst, jo dzīvē viss nav iekārtojies kā vajag - atcerieties, Jums vienmēr būs viena īsta un patiesa mīlestība. Un tā vienmēr būs kopā ar Jums! 

 

Mīliet un esiet mīlētas ik dienas, bet šodien, varbūt nedaudz vairāk, varbūt nedaudz banālāk - ar sarkanām sirdīm un baloniem, ar šokolādes kūkām un romantiskām filmām. 

Ar mīlestību, Tavs Māmiņu klubs

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 14. Feb 2018, 10:20

Lai diena paiet bez strīdiem un ir piepildīta ar mīlestību!