SkyDrive glabā fotogrāfijas un dokumentus vienuviet

18. Mar 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bildes katru dienu tiek glabātas datorā, tas ir pat ļoti pareizi, ideālā gadījumā to var darīt, bildes glabājot atseviškā diskā, bet, ja ar bildēm vēlamies dalīties, noderēs tieši SkyDrive, kurš ietver sevī dažādus mākoņa pakalpojumus, kur tiek nodrošināta arī papildus krātuve. 

Jūs varat ierobežot pakalpojumu, izvēloties, kurš var piekļūt jūsu failiem, bildēm. Var lietot arī Facebook, Twitter, ļaujot savus attēlus apskatīt arī citiem, kuriem mēs to esam ļāvuši.

Priekšrocības:

  1. Atverot SkyDrive programmu var redzēt nelielu pamācību SkyDrive lietošanai, varam redzēt arī mapes ar dokumentiem, varam koplietot jebkurus mapes datus.
  2. Win8 ir ļoti labi optimizēts darbam arī ar skārienjūtīgiem erāniem. Arī vienkāršā datorā SkyDrive var lietot ar interneta pārlūka palīdzību, un arī tur var redzēt savus failus, dokumentus, kā arī varu redzēt, kurš ir kopīgojis ar mani kādus failus.

Piemēram, man ir bildes, kuras kāds ir kopīgojis ar mani, un es varu redzēt šīs visas bildes, varu palaist apskatīšanai, ērti pieslēdzot lielu monitoru vai TV.

  1. Iespējams  saņemt arī e-pasta paziņojumus par to, ka kāds ar jums vēlas kopīgot attēlus vai kādus failus.

Māmiņu Klubs

Skaties videosarunu ar Andreju Juščenko, Microsoft Office biznesa grupas vadītāju Baltijā par modernajām tehnoloģijām!

Videosarunu vada Kristīne Virsnīte

Iphone un Ipad ierakstu skaties šeit

Piedalies izglītojošā projektā un laimē Xbox 360 Kinect

20130312145234-70467.jpg