Skaistums glābj pasauli! Par to pārliecināsies..

Skaistums glābj pasauli! Par to pārliecināsies..

21. Feb 2014, 17:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunība, skaistums, veselība – cilvēka galvenā bagātība. To saglabāt palīdz plastiskā ķirurģija – medicīnas virziens, kur vienlīdz svarīgs ir gan zinātniskas pieejas līmenis, gan skaistuma izjūta.

Jā, plastiskais ķirurgs - šis skulptors nevis vienkārši darīs visu, lai saglabātu un atjaunotu cilvēka skaistumu, bet arī parūpēsies par jūsu veselības un jaunības saglabāšanu. Plastiskā ķirurgs profesija ir viena no sarežģītākajām medicīnā, viņa arsenālā ir vismūsdienīgākās iekārtas, viņš pārvalda visas metodes, kuras ļauj nevis vienkārši uzlabot ārējo izskatu, bet arī atgriezt ticību sev, mainīt dzīvesveidu, padarīt to labāku, pilnvērtīgāku, pozitīvāku.

Dr. Andrejs Kremņevs – jūsu pavadonis skaistuma harmonijas pasaulē

Viens no labākajiem plastiskās ķirurģijas speciālistiem Latvijā, atzīts speciālists, kura domās ieklausās profesionāļi no visas Baltijas. Viņa pieeja darbam jau sen kalpo par etalonu: rūpīga diagnostika, visu plastiskās operācijas iespēju izpēte, operācijas nekaitīguma vērtējums... Un rezultātā – jauna dzīve ikkatram, kas pārdzīvojis pārvērtības, pilnīga pašpārliecinātība un ticība saviem spēkiem.

Viņa pieredze: neskaitāmas operācijas – tā ir gan sejas, gan ķermeņa plastika.
Tie ir vairāki tūkstoši pateicīgu pacientu un mūsu valsts medicīnas asociācijas atzinība.

Viņš – skulptors un augstas klases speciālists, pateicoties kuram plastiskā ķirurģija Latvijā ir kļuvusi vēl drošāka un pieejamāka – kļuvusi ļoti nozīmīga visiem jaunas dzīves uzsācējiem, kuri izlēmuši uzlabot tās kvalitāti.

DĀVANU KARTE JEB SERTIFIKĀTS

100 EIRO VĒRTĪBĀ

dr. Kremņeva privātklīnikā

20140129152149-88011.jpg

Šo summu var izlietot pēc saviem ieskatiem

JEBKURAM NO ŠIEM PAKALPOJUMIEM:

  • Plastiskā ķirurģija
  • Ginekoloģija
  • Dermatoloģija
  • Skaistuma injekcijas
  • Lāzerķirurģija
  • Kosmetoloģija

TO IZDARĪT VARĒS

U jeb №23

APSVEICAM!!!

Lai uzzinātu, kā tikt pie balvas, raksti uz info@kremnev.lv, norādot vēstulē savu niku, vārdu, uzvārdu, telefona numuru un LINKU UZ ŠO RAKSTU!

20140129152404-12808.jpg

www.kremnev.lv

+37167885885

info@kremnev.lv

Galvenās balvas ieguvēju

 

paziņosim pēc plkst. 20:00!

ATCERIETIES!!! Balvas netiek pasniegtas reitinga tabulas formā. Šodien mums ir svētki, nevērtējam, kura ir labāka par citām. Visām paldies par piedalīšanos!

 

pandulaacis pandulaacis 21. Feb 2014, 18:09 u

🤗 Priecājos, ka MK neaprobežojās ar kafijas paciņu vien!