Shiseido atklāj jaunu kosmētikas ēru. ULTIMUNE – 1.kosmētikas produkts, kas ievērojami stiprina ādas imunitāti

Shiseido atklāj jaunu kosmētikas ēru. ULTIMUNE – 1.kosmētikas produkts, kas ievērojami stiprina ādas imunitāti

27. Sep 2014, 10:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ādai ir sava imūnā sistēma

Līdzīgi kā ķermenim, arī ādai ir sava imūnā sistēma, kas aizsargā pret vides kaitējumu, emocionālo stresu un novecošanu, faktoriem, kuri ne tikai novājina ādu, bet arī kaitē tās izskatam.

Tas nav pārsteigums, jo ķermeņa lielākais orgāns ir pirmās līnijas aizsardzība pret baktērijām un citiem eksogēniem aģentiem. Āda kalpo kā mehāniska barjera, kas atvieglo centrālās imūnās sistēmas darbu. Un tāpat kā pētnieki ir atraduši saikni starp mūsu imūno sistēmu un mūsu vispārējo veselības stāvokli, pastāv arī mijiedarbība starp ādas izskatu un tās imūnās sistēmas stāvokli.

Taču šūnas, kas sargā mūsu ādas imunitāti – Langerhansa šūnas – ir tikai 2% - 5% no epidermas.  

Shiseido atklāja, ka ādas multi–aizsargspēju, kas aizsargā to un uztur tās līdzsvaru, veselību un skaistumu - apdraud ārējie agresori, emocionālais stress un novecošana.

20140922155131-52125.jpg

Komplekss, kas iedarbojas tieši uz Langerhansa šūnām


Shiseido ir radījis pirmo kompleksu Ultimune ComplexTM, kas iedarbojas tieši uz Langerhansa šūnām. Tas atjauno Langerhansa šūnu funkcijas, ko ir novājinājuši vides faktori, novecošana un emocionāls stress.

Ultimune ComplexTM ir 3 galveno ingredientu (Bulgārijas rožu ūdens, Aqua-in-Pool, un β-glikāns) sinerģija.

Ultimune ComplexTM uzlabo Langerhansa šūnu aizsargfunkciju par 64%, stimulē kolagēna veidošanos, veicina hidratāciju un stiprina ādas aizsargbarjeras funkciju.

Lai aizsargātu ādu no netīrumiem un sebuma (tauku dziedzeru sekrēta) oksidēšanās, zinātnieki ir izveidojuši unikālu augu sastāvdaļu kokteili, kas paredzēts ādas virsmas mirdzuma uzturēšanai. Šajā iedarbīgajā maisījumā ietilpst:

  • Ginka (Gingko Biloba) lapu ekstrakts, labi pazīstams antioksidants,

  • Aromātiskie augu no Āzijas un Rietumiem – Perilla ( piparmētru dzimtas augs Āzijā) un savvaļas timiāns – abi pazīstami, pateicoties savām spēcīgajām antibakteriālajām īpašībām.  


ULTIMUNE - mūžīgā skaistuma spēks


20140922155158-50472.jpg


Ādas kopšanas produkts ar neizsīkstošu iedarbību

Tagad ir pieejams lielisks risinājums : ULTIMUNE, jūsu ādas sargs. Tam piemīt daudz plašāka iedarbība nekā tikai redzama ādas bojājuma novēršana. Tas ir pirmais produkts, kas no jauna aktivizē ādas multi-aizsargspēju, lai pretotos, aizsargātu, reģenerētu un stiprinātu pret kaitīgajiem agresoriem. Tas ir spēks, kas nepieciešams jūsu ādai, lai redzami palēninātu novecošanas procesu, cik vien ilgi tas iespējams.

Ultimune jūsu ādā aktivizē:

  • Spēju PRETOTIES

  • Spēju AIZSARGĀT

  • Spēju REĢENERĒT

  • Spēju STIPRINĀT

Ar Ultimune jūsu āda no jauna atklās savu sākotnējo, bezgalīgo skaistumu : nevainojamu, veselu ādu bez bojājuma, starojošu veselībā un bez redzamām novecošanas pazīmēm.

Tās skaistuma potenciāls ir ievērojams. Ar Ultimune ikviena sieviete neatkarīgi no vecuma, izcelsmes vai ādas tipa var atklāt neizmantoto savas ādas potenciālu.

20140922155218-33833.jpg
(Ultimune Power Infusing koncentrāts, cena 94,00 EUR, veikalos: Stockmann, Douglas, Debenhams, Kristiana)

27. Sep 2014, 21:35

Mans favorits sejas kopsana (jau 3. gadu) 😀