Sauļojies droši! Vēl vairāk aizsardzības ar SHISEIDO

Sauļojies droši! Vēl vairāk aizsardzības ar SHISEIDO

14. May 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SHISEIDO absolūtā  saules aizsardzības  stratēģija sniedz mierinošu atziņu – nu vari izbaudīt sauli bez bažām un ādas bojājumiem!

PRETNOVECOŠANAS saules aizsardzības sērija sniedz maigu, taču efektīvu aizsardzību pret ādas apsārtumu, sausumu un ādas lobīšanos, kā arī šūnu DNS bojājumiem, kuri rodas UV staru ietekmē.

SHISEIDO MULTI-AIZSARGĀJOŠĀ SISTĒMA apvieno sevī UVA/UVB aizsardzību. Pilnais aizsardzības, viegluma, komforta un formulas efektivitātes apvienojums rada perfektu aizsardzību pret saules ļaundabīgo ietekmi, kas nenovēršami paātrina ādas novecošanos.

Sauļojieties bez bažām ar SHISEIDO īpašajiem saules aizsardzības krēmiem no EXPERT SUN AGING PROTECTION kolekcijas (krēmi sejas ādai un losjoni ķermenim ar SPF30 vai SPF50).

 20140509083621-29926.jpg 

SEZONAS JAUNUMS!

Šopavasar SHISEIDO saules aizsardzības kolekcijā pievienojies lielisks jaunums –

UV PROTECTIVE LIQUID FONDATON SPF30 – saules aizsardzības tonālais krēms. Tagad jūs variet neuztraukties, ka uz pludmali jādodas bez ierastā tonālā krēma, kas parasti karstumā izplūst un zaudē savas īpašības.

Viegls, dabisks, ērti lietojams, īpaši noturīgs pret ūdeni un svīšanu , šis tonālais krēms izskatīsies lieliski visas dienas garumā, pat viskarstākajā dienā, kā arī ļaus jums vienmēr izskatīties perfektai jebkuros apstākļos. Un, protams, tas nodrošinās visefektīvāko aizsardzību pret kaitīgajiem UV stariem, kas ļoti kaitē jūsu skaistumam.

Jūsu izvēlei – 5 toņi.

 20140509083630-46461.jpg 

Pieejams veikalos: Stockmann, Douglas, Debenhams, Kristiana

Cena: 33,50 EUR