Sasniedz mērķus ar Nutriless Latvija mazkaloriju diētu!

Sasniedz mērķus ar Nutriless Latvija mazkaloriju diētu!

26. Feb 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tagad tievēt ir viegli! Sasniedz mērķus ar Nutriless Latvija mazkaloriju diētu!

Ja jūsu motivācija ir tik stipra, ka esat gatavi darīt visu iespējamo, lai sasniegtu mērķi, tad šis ir īstais laiks, lai sāktu lietot Nutriless un zaudētu lieko ķermeņa svaru!

Nutriless ir ķermeņa svara samazināšanas metode, kurā visas vai dažas ēdienreizes dienā tiek aizvietotas ar īpaši zemas kalorāžas produktiem.Produkti ir gatavi ērtai lietošanai un katrā porcijā ir precīzi noteikts kaloriju daudzums. Ieteicams ēst ik pēc 3 stundām, 5 reizes dienā (vīriešiem 6 reizes) pa vienam Nutriless īpaši zemas kalorāžas produktam.

Katra Nutriless maltīte veidota tā, lai jūs uzņemtu visas nepieciešamās uzturvielas sabalansētā daudzumā. Kaloriju daudzums, ko saņemsiet vienā maltītē būs aptuveni 120 kcal (600 – 720 kcal dienā), tas izraisīs enerģijas (bet ne uzturvielu) deficītu organismā, un līdz ar to strauju svara samazināšanos!

Nutriless produkti nodrošina organismu ar veselībai svarīgo vērtīgo uzturvielu dienas normu. Tie satur šķiedrvielas, olbaltumvielas, neaizstājamās taukskābes un pilna spektra vitamīnus un minerālvielas. Svarīgi pakāpeniski ieviest savā ikdienā arī veselīga uztura paradumus un regulāras fiziskās aktivitātes.

Sieviešu festivāls Tavai izaugsmei un Tavam jaunajam ES 2.martā! laikā būs iespējams iepazīties, pajautāt, uzzināt, nogaršot un arī iegādāties Nutriless produktus ar atlaidi līdz -50%.

Vairāk informāciju par Nutriless produktiem meklēt:

https://www.facebook.com/Nutriless/ vaihttps://www.nutriless.lv/