08.05 09:30-12:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 39
1 kārbiņa RASA klasiskā krēmsiera;
1 glāze piena;
1 glāze svaigu ogu – mellenes, avenes, kazenes, zemenes;
2 olu baltumi;
⅔ glāzes cukura;
1 tējkarote vaniļas cukura.
Krēmsieru istabas temperatūrā sakuļ kopā ar pienu, cukuru un vaniļas cukuru. Olu baltumiem pievieno šķipsniņu sāls un sakuļ stingrās putās. Pakāpeniski iecilā krēmsiera masā.
Iegūto masu liek silikona veidnē un ievieto saldētavā uz 1 stundu. Var izmantot arī kēksiņu cepamās veidnes.
Pēc stundas uz masas uzber ogas un nedaudz piespiež, lai tās iegrimst krēmā. Visu liek atpakaļ saldētavā vēl uz vismaz 1 stundu, lai saldēdiens pilnīgi sasalst līdz saldējuma konsistencei.
Receptes idejas smeltas produktirasa.lv
Hmm,šāds vēl nav mēģināts,būs jānoprovē.