Sastāvdaļas:
vistas fileja,var būt gan vārīta gan kūpināta,gan ka manā gadījumā vistas filejes cepetis.Var arī citu vistas daļu paņemt.
ābols
banāns
ananās,var kā svaigu tā konservētu
džiugas siers
Visas šīs sastavdaļas ņēmu uz aci,bet aptuveni vienadās proporcijās.
mērcei:
1 ola
1 citrons
2 tēj.k cukurs
čilli pipari
džiugas siers
Pagatavošana:
Olu samaisam ar cukuru,pievienojam izspiestu sulu no viena citrona.Liekam karsēties un maisam līdz sabiezē,iemaisam 2 tēj.karotes rīvētu džiugas sieru.Atdzesējam.
Sarīvējam uz smalkās rīves sieru,pievienojam sagrieztu kubiņos fileju.
Tieši ta pat kubiņos griežam ābolu,banānu,ananāsu.
Visu samaisam.
Trauciņā (cilindrveida) liekam salātus.
Pāri smērējam citronu mērci.
Tad atkal salātus un kārtīgi piespiežam,lai labi turas kopā.
Liekam uz šķīvja apmetot riņķī,noņemam trauciņu.
Blakus salātiem uz šķīvja vēl uzliekam citrona mērci un salātus dekorējam ar ābolu šķēlēm,kas stutējas uz siera šķēles.
Viegli apkaisam ar čilli pipariem.
Neparasta kombinācija,burvīga garša...
Izdomā recepti ar gardo "Džiugas" sieru: OTRAIS uzdevums
TIK ņammmīgi izskatās!