№15 Sintija: Ceru iepazīt sevi labāk un atklāt ko jaunu

№15 Sintija: Ceru iepazīt sevi labāk un atklāt ko jaunu

15. Jan 2014, 17:47 Supersausins Supersausins

1. Vārds, vecums, foto.

Sintija Buholte 20gadi.

2. Kā tu domā, kāpēc, ja tici Bībelei, Dievs radīja vīrieti pirmo?

Par šo neesmu aizdomājusies.Bet mana versija ir-Iespējams viņš radija pretstatu sev.Jo, mēs sievietes zinam, ka vīrieši ir dažādi.Šis bija viens no viņa šedevriem lai redzētu ,ko spēj darīt šī radībiņa.Redzēt vīrišķīgumu,jūtīgumu,radošumu.Vai arī uzzināt, kas ir vīrietis reālaja pasaulē..

3. Vai tici tam, ka "to, ko vēlas sievietes, vēlas arī Dievs"?

Hmm...Ticu,neticu?Nu japadomā.Tās ir divas personibas un viņas nevar vēlēties to pašu vienlaicīgi.Un tākā Dievs ir vīrišķais tēls un sievite ir sievišķais tēls tad manu prāt nevar vēlēties vienlaikus abi.

4. Turpini, lūdzu, frāzi - "Sievišķība, tas ir..". 

Sievišķība ir vēlme būt sievišķīgai.Lai būtu sievišķīga ir jamīl sevi.Protams mūs sievietes sievišķīgākas padara mūsu valdzinošais apģērbs ,meikaps un viltīgais valdzinošais skatiens.To vai esam pietiekami sievišķīgas mēs varam uzzināt no vīriešiem.Lai gan vīrieši ir dažādi un katram ir iespēja saskatīt ,kādu citu sievišķīgu īpašību.

Parādi, kas no pasaulē, Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem tev asociējas ar sievišķību.

20140115173329-83754.jpgĀrzemju sievišķības simbols man vienmēr ir bijusi Sandra Buloka.Vienmēr ir paticis lasīt vinas intervijas žurnālos un patīk viņas sievišķīgums.

5. Turpini, lūdzu, frāzi "Vīrišķība, tas ir..". Parādi, kas no pasaulē, Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem tev asociējas ar vīrišķību.

20140115173652-66813.jpg

20140115174041-14359.jpg

 Īens Somerholders.

Soreiz varbūt tiesi priekš manis nostrādā tieši viņa ārējais izskats un stindzinosais skatiens.Vienmēr ir patīkami ,ja sievietei izsaka komplimentus vīrieši ,bet vēl patīkamāk ,ja to dara simpātisks vīrietis.Bet arī lasot viņa interviju vins ir ļoti romantisks vīrietis.

6. Kādas jūtas tevī izraisa apziņa, ka šajā pasaulē esi dzimusi kā sieviete?

Esmu pagodināta ,ka esmu piedzimusi kā sieviete.

Kāpēc?Jo ,es spēju izdzīvot vienu no skaistākajām lietām-būt mātei.Man prieks ,ka es esmu dzimusi kā sievite ,jo man ir iespēja iepazīt pasauli no sievišķīgās puses.

7. Vai tevī ir kādreiz iezagusies doma par to, ka gribētu "pabūt vīrieša ādā"?

Protams.Kam nau gribējies pabūt vienu dienu vīrieša ādā un izprast ,kas notiek vinu raibajā pasaulē un gudrajās galviņās.

8. Kā atšķiras sieviešu un vīriešu daba, tavuprāt?

Vīriešu dabā manuprāt ir reizēm būt aizspriedumainiem ,tiešī darbu ziņā.Viņiem škiet ,ka katram ir savs darbs ,ko darīt..Man škiet pacietību ziņā mēs esam stiprākas.Vismaz pēc maniem vīriešiem ,kas man ir apkātr novēroju ,ka pacietība ir mazāka ja ,kāds no sieviešķīgajām būtnēm ir blakus.(Vieglāk pasaukt mūs apmainīt bērnam pampēru nekā pašam to darīt.):D ..

Bet tākā mēs sievietes un vīrieši esam pēc dabas savādāki ,jo katram no mums ir savas labas un nejaukās īpašības.

9. Kam attiecību veidošanā ir galvenā loma - sievietei vai vīrietim?

Man šķiet ,ka galvenā loma ir abiem attiecībās.Jo ne vienmēr vīrietis būs tas, kurš spers pirmo soli lai attiecības rastos,reizēm mums viņiem jāiebaksta un japasaka viss priekšā.Un attiecībās vienmēr būs sava lieta ,ko piepratīsim labāk.

10. Būt par īstu sievieti nozīmē būt..

Sevis pavēlniecei.Darīt tiesām to ko pati vēlies nevis to ko tev liek.

Man par īstu sievieti nozīmē būt lai es jūtos labi un lai es sevi mīlu ar visiem saviem "mazajiem" trūkuminiem.Man patīk uzkrāsoties ieveidot matus un uzvilkt savu mīļāko kleitiņu un kurpes.Tas liek man pacelt galvu aukstāk un būt sievietei.

11. Kas sievietēs ir tāds, kas piesaista vīriešu uzmanību?

Šo jautājumu uzdevu tētim un draugam.Abi piekrita ,ka viņi 50% skatās uz meitenes izskatu,gaumi,gaitu un valdzinošajiem "apaļumiem".Atlikušajos 50% ietilpt pārējais-to ,kas ir mūsu galviņās,to kā mēs mākam piesaistīt viņus un aptīt ap mūsu pirkstiņiem.

12. Kas vīriešos ir tāds, kas piesaista sieviešu uzmanību?

Nu katrā sievietē ir savs piesaistīšanas objekts.Citai tas ir ,kā vīrietis ir ģērbies citai kas ir "zem apģērba".

Protams man arī ir daļēji tāpat ,kā vīriešiem skatos ārējo vīrišķības tēlu un iekšējo būtību.Vienmēr valdzina vīriešu acis un tas skatiens..Nevaru sevi iedomāties kopā ar nopietnu vīrieti.Man patīk un piesaista tāds ,kas ir mīļš,mīloš un prot pasmieties par sevi,par jokiem un protams pastāvēt par sevi.

13. Kāpēc gribi piedalīties projektā "Labākā sieva 2014"?

Hmm..Pagāšajā gadā nekur tālu netiku un padevos ātri pie otrā bloga.Bet esmu apņēmusies šoreiz iet līdz galam un labāk iepazīt sevi un savu otro pusīti.

Varbūt šī projekta laikā arī sevi iepazīšu labāk un atklāšu sevī, ko jaunu.:-) 

SPIED ŠEIT UN IESŪTI

SAVU PIETEIKUMU->>>

20140110144125-57503.jpg

Saulite21 Saulite21 15. Jan 2014, 19:23

Bilde ļoti skaista, lai izdodas tikt līdz galam 🤗

Supersausins Supersausins 15. Jan 2014, 18:58 MiniAnna

Pateicos😀

nosiguldas nosiguldas 15. Jan 2014, 18:53

😀