Rūpējoties par savām krūtīm, izvēlos -Maria Bust it Up

Rūpējoties par savām krūtīm, izvēlos -Maria Bust it Up

15. Oct 2014, 10:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien padalīšos ar jums savā atsauksmē par Maria jauno produktu - krēmu ar liftinga efektu krūtīm  Maria Bust it Up.

Par atsevišķām, īpašām rūpēm par krūtīm aizdomājos pavisam nesen, pēc kāda raksta izlasīšanas tepat MK.

Tad es sapratu, lai laiks neskaitot kontrastdušu, darīt vēl kaut ko. Krēmu lietoju pēc dušas, bet nevis specializēto, bet vienkārši mitrinošo. Un godīgi sakot, es parasti to ieziedu uz rokām, vēdera, gurniem un kājām. Bet krūtis neaiztiku. Pēc raksta izlasīšanas aizdomājos.

Un te pēkšņi man bija tā iespēja - testēt krēmu Maria Bust it Up.

Man patīk viss skaistais, un pirmais, kam pievērsu uzmanību ir iepakojums un krēma bundžiņa.

Bundžiņa ir tik skaista, ka acis nevar atraut. Tā vien gribas par to priecāties, atvērt un aizvērt.

Skatieties, cik viss skaists un akurāti, glīti veidots.

20141002075030-94075.jpg

Ražotājs norāda, ka krēms satur tikai dabīgas sastāvdaļas, nesatur aromatizatorus. Spriežot pēc tā, var noprast, ka krēmam nav nekāda aromāta, un tā tas arī ir.

20141002075102-13083.jpg

Krēms Maria Bust it Up paredzēts krūšu formas un tonusa saglabāšanai. Tas paaugstina ādas atjaunošanās spējas, jo krēms ir absolūti dabīgs, tas paredzēts rūpēm par krūšu ādu arī krūts ēdināšanas laikā.

Nolēmu, ja jau tas tā tiek ieteikts, varu lietot to arī krūts ēdināšanas laikā, un sapratu, ka tas tiešām ir labākais, kas krūtīm vien var būt.

AKTĪVĀS VIELAS, kas ir krēma Maria Bust it Up sastāvā

-        Akantu baltdadzim piemīt atjaunojoša, nostiprinoša iedarbība. Tas veicina epidermas jeb ādas virsējā slāņa atjaunošanos.

-        Nātrija hialuronāts jeb dabiskais polisaharīds intensīvi mitrina ādu, uz ādas veidojot aizsargplēvīti, kas palīdz piesaistīt mitrumu.

-        Bioloģiskā kokosriekstu eļļa ir ādu remdējoša, mitrinoša, kā arī veido aizsargājošu slāni.

-        Plūškoka ekstrakts vizuāli palīdz samazināt asinsvadu tīklojumu un ādas tūsku. Tam piemīt arī pretiekaisuma iedarbība.

-        Bioloģiski iegūtajam basijas (šī) sviestam piemīt šūnu atjaunojošas īpašības, tādējādi tas efektīvi aizkavē ādas novecošanu. Sviests arī mitrina un mīkstina ādu.  

-        Dabiskā augstākās kvalitātes jeb pirmā spieduma sezama sēklu eļļa ir bagāta ar E vitamīnu, minerālsāļiem, selēnu un nepiesātinātajām taukskābēm, tostarp linolēnskābi. Eļļa satur arī divus dabiskus antioksidantus: sezamolu un lecitīnu.

-        Rudzupuķu ziedūdens, ko iegūst destilācijas procesā ar ūdens tvaiku, nomierina ādu. Ziedūdens ir piesātināts ar antociāniem, kas veicina audus savelkošu efektu.

-        Ruskusa ekstraktam, kas iegūts no bioloģiski audzētiem augiem, piemīt nomierinošas un savelkošas īpašības. Tas palīdz mazināt apsārtumu un smaguma sajūtu.

Man šķiet, brīnišķīgs sastāvs!

Pārejam pie prakses!

20141002075144-36840.jpg

Krēms pēc konsistences ir tāds pilnīgs, biezs, ja tā var teikt. Bet pietiek pavisam nedaudz un pēc tam to var viemērīgi ieziest ādā. Tas nav trekns.

20141002075218-57384.jpg

Iesūcas ādā labi, bez problēmām. Jā, turklāt - ātri. Krēmu ražotājs iesaka lietot katru dienu: ieziest ar to krūtis un tad maigām apļveida kustībām masējot krēms jāiemasē ādā.

Par krēma dabīgumu runā arī fakts, ka krēma derīguma termiņš pēc bundžiņas atvēršanas ir vien 6 mēneši.

Vannas istabā uz plauktiņa, blakus citiem kosmētikas līdzekļiem tagad savu vietu ieņēmis arī Maria Bust it Up.

Sīkāk par Maria produkciju var uzzināt, apskatīt arī šajā mājaslapā: http://marialine.lv/

 Tāpat arī izlasīju, ka ik dienas divu mēnešu garumā lietojot krēmu Bust it Up būs acīmredzami un jūtami rezultāti, krūtis būs tvirtākas. Ar to problēmu nav, bet mitrināšana, krūšu ādu barošana - tas viss man ļoti noderēs.

Es izvēlos krēmu Maria Bust it Up, jo man iepaticies ir ražotājs, un patīk arī krēma sastāvs. Kā arī tāpēc, ka pašlaik tievēju, un krūtis arī samazinās, tām nepieciešamas īpašas rūpes.

Pēc kāda laiciņa varēšu salīdzināt savas sajūtas - kādas bija krūtis pirms krēma lietošanas un pēc tam, kad pagājis kāds laiciņš, kopš krēms lietots.

Ļena