Rīsu pārslu, biezpiena sacepums

Rīsu pārslu, biezpiena sacepums

31. Jan 2016, 06:39 taschinka taschinka

Sastāvdaļas:

1 glāze rīsu pārslas

2 glāzes piens

2 olas

150g biezpiens

1 vidēja lieluma burkāns

1 ēd.k sviests

100g bezpiedevu jogurts

vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa

4 ēd.k manna

cukurs ap 3 ēd.k,bet būtībā pēc garšas

var pievienot žāvētus augļus,riekstus utt. es piebēru apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas


Pagatavošana:

Pienā izvāram rīsu pārslu biezputru.Ļaujam dzesēties.

Olas putojam ar cukuru,vaniļas cukuru un sviestu līdz cukurs izkusis.

Burkānu sarīvējam uz smalkās rīves.

Saputotajām olām pievienojam jogurtu,biezpienu un rīvēto burkānu,visu vēl saputojam.

Pievienojam mannā un izmaisam.

Savienojam rīsu pārslu putru un biezpiena massu,saulespuķu sēkliņas,visu izmaisam.


20160131063614-19772.jpg


Liekam ietaukotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.


20160131063633-89095.jpg

 

20160131063654-18006.jpg

 

Pasniegt var kā siltu tā aukstu,ar ķīsēli vai svaigu ogu mērci.

20160131063711-50532.jpg