Reiki seanss kā fizisku, emocionālu un garīgu jautājumu risinājums

Reiki seanss kā fizisku, emocionālu un garīgu jautājumu risinājums

30. Jul 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Reiki dēvē par dziedniecības sistēmu, bet nav gluži tā, ka ar tās palīdzību iespējams dziedināt tikai slimību! Reiki ir kā duša ķermenim, kā tīrības sistēma, kas mūs līdzsvaro. Vairāk par to, kas notiek Reiki seansa laikā, un kā tas mums var palīdzēt, stāsta Reiki meistare Ilze Pavasare. 

Gluži tāpat kā tase tēja vai duša no rīta, mums būtu vajadzīgs arī Reiki seanss. Tam gan vairāk paredzēti Reiki apļi un apmācības, bet papildus tam būtu nepieciešamas arī individuālas tikšanās.

„Reiki seanss ir iespēja gūt atbildes uz kādiem aktuāliem jautājumiem un atrisināt fiziskas, emocionālas vai garīgas problēmas.

Tā kā visas zināšanas, risinājumi, iekšējā kārtība un līdzsvars ir mūsos pašos, atbilde uz jautājumu vai situācijas risinājums ar meistara starpniecību rodas seansa laikā, Reiki enerģijas ietekmē, kas līdzsvaro cilvēka paša enerģiju.  

Atrodoties meditatīvā stāvoklī, var atnāk konkrēta informācija, vai arī atbildi cilvēks var ieraudzīt vizuāli, kādos simbolos vai krāsās,” stāsta Ilze Pavasare.

Tomēr Reiki meistare bilst, ka šis seanss nav tāds, kas sākas pulksten piecos un beidzas sešos trīsdesmit, nē! Tas ir tikai kā tikai pirmais impulss, lai cilvēka problēma vai aktuālais jautājums sāktu izgaismoties. Tāpat iespējams, ka atrisinot vienu problēmu, atklājas kāda cita, vēl daudz dziļāka.

Tieši tādēļ ar vienu šādu seansu nav gana.

„Protams, es ļoti labi apzinos to, ka daudziem, tāpat kā man pašai, ļoti gribētos, lai pastāvētu tāda zelta atslēdziņa, ar kuru atslēdzot durtiņas, vai burvju zizlis, ar ko pamājot, viss atrisinātos un mēs varētu dzīvot laimīgi mūža garumā. Tomēr tā tas, protams, nenotiek!

Mūsdienu sabiedrība nav tik atvērta, lai cilvēks sevi spētu sakārtot viena Reiki seansa laikā.

Tādēļ gluži tāpat kā zāles, kuras slimības gadījumā ir jālieto vairākas dienas, nepieciešami arī vairāki Reiki seansi.

No numeroloģijas zināms, ka skaitļi, kas spēj iekustināt vibrācijas, ir 3, 7, 11, arī 21, tādēļ kāds no tiem ir arī vēlamais Reiki seansu daudzums, kas vajadzīgs, lai problēmu vai jautājumu atrisinātu pilnībā.

Vēl informācija par konkrētu Reiki seansu skaitu dažkārt mēdz atnākt arī pirmās meditācijas laikā, tomēr ar vienu reizi vien parasti nepietiek,” zina teikt Ilze Pavasare.  

Reiki meistare to pamato ar to, ka pirmā seansa laikā iespējams atbrīvot kādu no cilvēka enerģijas virsējiem slāņiem, bet tikai ar katru nākamo reizi iespējams piekļūt tās dziļākajiem līmeņiem.

Vai vēlies gūt atbildi uz kādu jautājumu vai rast problēmas risinājumu? Izmēģini Reiki seansu pie Ilzes Pavasares! 

Piesakies Reiki seansam šeit>> 

Kāda ir tava pieredze ar Reiki? Vai esi apmeklējusi Reiki seansu, apli vai apmācības? Kādas pārmaiņas sevī izjuti pēc tam?