Rudens ir bagāts ražas ziņā. Šajā gadā ir ābolu, ķirbju, kabaču ražas pieplūdums, un neaizmirsīsim arī apr SĒNĒM! Rudenī visas pasaules krāsas ir acu priekšā - sarkanā, dzeltenā, oranžā, zaļā, violetā.. Tieši tādi ir arī ēdieni - skaisti, gardi un ļooooti veselīgi!
Ābolu pīrāgi, pildīti ķirbji, sēņu zupa, āaaaa - garšas sprādziens!
Bet pietiks runāt, ķeramies pie lietas!
Kas jādara
1. Tuvākajā laikā portālā gribam redzēt rudens velšu ēdienus: pirmos, otros, desertus un krājumus ziemai
2. Receptēm jāatbilst tematikai "Rudens 2014" - Kreatīvi-Praktiski-Mūsdienīgi
BALVU FONDS
Vīna pudeles turētājs (750ml)
(Amerikāņu ozols)
Ražots Latvijā. Roku darbs
VEICINĀŠANAS BALVAS
Kviešu zelmenis uzturā
Kviešu zelmenis ir kviešu graudu zaļie dzinumi, kas bagātīgi satur dabiskos vitamīnus, minerālvielas, hlorofilu un enzīmus koncentrētā daudzumā. Zelmeņa un tā sulas lietošana uzturā ir unikāls veids, kā uzlabot veselību un aizsargāties no slimībām, un to izdarīt ir tik vienkārši! Uztura pētniece Anna Vigmore grāmatā “Kviešu zelmenis uzturā” izskaidro visu nepieciešamo par kviešu zelmeņa audzēšanu, lietošanu pārtikā un izmantošanu veselības stāvokļa uzlabošanai.
Liķieru izvilkumi
Iemīļotajā burciņu sērijā iznākušas vēl 4 jaunas grāmatas. Izdevumā “Dāvana burciņā” gūsiet lieliskas idejas mīļām un sirsnīgām pašu gatavotām dāvanām. Ja pagatavosiet kādu dzērienu no grāmatas “Liķieri, izvilkumi” recepšu klāsta, pavadīsiet ne vienu vien burvīgu brīdi pie smaržojoša liķiera glāzes.
Aukstais galds
Apgāds Zvaigzne ABC uzsāk izdot sēriju “Latvijas kulinārais mantojums”, kurā apkopota latviešu kulinārijas māksla jau no pagājušā gadsimta sākuma un, kas joprojām ir svarīga arī mūsu kultūras sastāvdaļa.
ATCERIES!
- Bloga nosaukuma beigās nekad neliec punktu
- Pēc pieturzīmēm vienmēr jāliek atstarpe
- Teikums vienmēr sākas ar lielo burtu
- Izmanto rakstot tikai latviešu alfabēta burtus
- Nelieto virsrakstos, bloga nosaukumos "smaidiņus"!
Kā iesūtīt blogu:
- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"
- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagus - Gardas-receptes, Konkursi
- Pastāsti par visu, kas attiecas uz šo tēmu savos blogos un pievieno arī foto!
- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā
Konkurss spēkā līdz 30.oktobrim ieskaitot.