Profesionālās Mikropigmentācijas centra stendā Sieviešu festivālā saņem īpašos piedāvājumus!

Profesionālās Mikropigmentācijas centra stendā Sieviešu festivālā saņem īpašos piedāvājumus!

22. Feb 2019, 09:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Profesionālās Mikropigmentācijas centrs „PMC” sniedz katrai sievietei iespēju pilnveidot un uzlabot savu ārieni ar nemanāmu, bet korektu mikropigmentācijas līniju un formu uzacīm, acīm vai lūpām. 

„PMC” sniedz saviem klientiem plašu pakalpojumu klāstu mikropigmentācijā, jo šobrīd tas ir lielākais mikropigmentācijas centrs Baltijā, kas piedāvā gan estētisko mikropigmentāciju, gan paramedicīnisko, atbrīvojot klientes no ilggadējiem pārdzīvojumiem par savas ārienes nepilnībām. Ir svarīgi uzsvērt, ka permanentais grims ir ļoti daudzfunkcionāls, jo tas ļauj sievietēm izskatīties nevainojami dažādos dzīves apstākļos, atrodoties pludmalē vai treniņā, darbā vai randiņā.

Ar permanenta grima palīdzību ir unikāla iespēja panākt uzacu simetrisku un dabisku formu, kas harmoniski izcels jūsu skaistumu. Paļaujoties uz modernu un augsti tehnoloģisku mikropigmentācijas aparatūru, permanentā grima meistari spēj izveidot ap acīm vieglus ēnas efektus, kurus pirms kāda laika varēja uzzīmēt tikai profesionāli dekoratīva grima speciālisti. Ka arī mūsu centrā jums ir vienreizēja iespēja ar permanentā grima palīdzību izveidot izteiksmīgu, pārdomātu un skaistu lūpu kontūru ar daļēju vai pilnīgu iztušējumu. Ja jums nepatīk spilgtas krāsas, tad mēs varam piedāvāt permanento grimu ar caurspīdīgu lūpu spīdumu.

Šī mikropigmentācijas tehnika tiek dēvēta par akvareļu, jo tā ir gandrīz caurspīdīga, bez izceltas kontūras lūpu piepildīšana mierīgos un maigos krāsu toņos, piemēram, bēšā vai rozā. Jūsu lūpas iegūs veselīgu un pat kārdinošu efektu. 

Tas ir tikai sākums, jo „PMC” nodarbojas arī ar nekvalitatīvā permanenta grima izvadīšanu un lielu uzmanību pievērš tieši paramedicīnai, jo tā ir mūsu centra unikalitāte. Mikropigmentācijas uzdevums ir atrisināt dažāda rakstura problēmas saistītas ar ādas krāsas izmainīšanos. Visbiežāk šīs problēmas rodas pēc traumām, avārijām un operācijām. Tāpat mikropigmentācija ir izmantojama vitiligo gadījumā, kad nepieciešams maskēt depigmentētās ādas zonas, vai cīņā ar strijām. Mirkopigmentācijas procedūra ir piemērota problēmu risināšanai arī sieviešu krūšu delikātajā zonā pēc pārciestās mastektomijas operācijas. 

Mūsu centrā ir vieta arī vīriešiem, jo ar inovatīvu trihopigmentācijas procedūru HIM, ir iespēja atgūt pārliecību par savu ārieni katram vīrietim, kuram ir matu galvas alopēcija. Trihopigmentācijas laikā krāsviela ar speciāla aparāta palīdzību tiek ievadīta ādas virsējā slānī mikropunktu veidā. Katrs mikropunkts atkārto individuālo skūto mata folikulu, kas kopumā rada vienmērīgi noskūtas galvas ilūziju. Galvas ādas pigmentācija ir palīdzējusi daudziem vīriešiem visā pasaulē iegūt mūsdienīgu koptu ārējo izskatu, kas viņus padara vizuāli jaunākus, neatkarīgi no vecuma un matu izkrišanas pakāpes dažādās galvas un sejas daļās.

Tāpēc aicinām visas sievietes un arī kungus uz Sieviešu festivālu Tavai izaugsmei un Tavam jaunajam Es 2.martā, lai vairāk uzzinātu par mikropigmentācijas priekšrocībām un aktualitātēm, jo 21.gs. mikropigmentācija spēj uzlabot gan Jūsu, gan Jūsu vīra vai drauga ārieni. Nāciet un uzziniet par mūsu atlaižu cenu politiku un izdevīgiem piedāvājumiem.

Jo ir vērts atcerēties, ka „PMC” ir vieta, kur strādā vislabākie permanentā grima profesionāļi visā Latvijā! „PMC” diplomu siena to pierāda! Nāciet un pārliecinieties par permanentā grima brīnumlietām paši!