Produktu grozs, nē veselas 2 kastes no centralmarket.lv

Produktu grozs, nē veselas 2 kastes no centralmarket.lv

26. Jan 2016, 10:43 cecii cecii

Kādu laiku atpakaļ piedalījos konkursā 5 soļi līdz pārtikas grozam no centalmarket.lv, kurā ieguvu iespēju saņemt galveno balvu. 

Un te nu tā bija - veselas 2 kastes ar ēdamlietām, kuras laipns kungs piegādāja sarunātajā laikā un vietā.

20160126101059-36092.jpg

Tā kā bērni tajā laikā atradās dārziņā, tad man pirmajai tika tas prieks visu apkatīt un nogaršot. Neviltota sajūsma bija par veselīgajām lietiņām kastē, jo tobrīd mājās ārstējos no kakla sāpēm, arī apetīte vairākas dienas bija nekāda. Āboli, ābolu sula, medus bija tie, kas pazuda pirmie. Nākamajā dienā tika apēsti skābētie kāposti un nogaršoti mārrutki. Cūkgaļas karbonāde pagaidām gaida savu kārtu saldētavā. Tāpat savu zvaigžņu stundu gaida lavaša un austrumu maizes, veselas 5 gb, ko pagaidām sasaldēju. Ikdienā baltmaizi neēdam, bet šī maizīte ir ļoti laba un tuvākajā laikā tiks pasniegta viesiem. Zaļumi ledusskapī jau iet uz beigām, tos lieku visur, kur iespējams. Vienīgi attēlā redzamais sarkanais spainītis ar marinētiem tomātiem, sīpoliem, puraviem neguva atzinību, mūsu garšas kārpiņām tas bija par asu un piparotu.

No manas puses lielākā sajūsma bija par krējumu un biezpienu. Liekas, kas tad tur, parasti piena produkti. Tā kā mums garšo treknie piena produkti, tad ar šiem bija trāpīts desmitniekā. Ļoti gardi, apēdām ar zemeņu ievārījumu un gribam vēl.

Manuprāt, ļoti laba alternetīva iepirkt labus, dabiskus produktus no zemniekiem, pat neizejot no mājas. Un ne tikai produktus, arī saimniecības preces un dzīvnieku barību. Viennozīgi, labāka izvēle par lielveikalu, jo visi produkti ir vietējie Latvijas, izņemot garšvielas.

Paldies centralmarket.lv

 

Foto no 

jo pati diemžēl aiz sajūsmas nenobildēju, un pēc tam jau daļa gadumu bija apēsti :).

cecii cecii 26. Jan 2016, 13:33

Paldies! 👍

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. Jan 2016, 12:30

Lai labi garšo!

mamma27 mamma27 26. Jan 2016, 10:52

Super!😀