Pret piena sēnīti ar Lactacyd

Pret piena sēnīti ar Lactacyd

26. Sep 2013, 11:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien!

Laikam jāsāk ar lielo paldies Māmiņu Klubam par to, ka iepazīstināja mani ar šo jauki smaržojošo mazgāšanas līdzekli intīmajai higiēnai!

Piena sēnīte laikam ir vārdu savienojums, par kuru sajūsmā nav neviena pasaules sieviete. Man ar piena sēnīti jau bija pieredze, kad gaidīju meitiņu. Toreiz ginekoloģe teica, ka grūtniecēm tā ir normāla parādība hormonālo svārstību, ķermenī noritošo pārmaiņu iespaidā.

Bet nu jau pagājis laiciņš, kopš esmu mamma, un piena sēnīte atgriezās ar uzviju, par spīti tam, ka ļoti rūpējos par savu higiēnu. Sieviešu "līnijas" higiēna man ir ļoti svarīgs jautājums, jo nekad negribētu piedzīvot dienu, kurā ginekoloģe man pavēsta ko tādu, par ko pēc tam kaunētos pastāstīt pat vīram.. Piemēram, "mīļais, man te tāda infekcija.."

Tad nu jau pie pirmajām piena sēnītes pazīmēm, atkal devos pie ārsta, nodevu uztriepes analīzes, apskatīja mani, atzina, ka jā - aizdomas uz piena sēnīti. Ieteica lietot Vagisan svecītes un nomainīt intīmās higiēnas līdzekli, ar ko mazgājos ik dienas. Ieteica vairākus, no kuriem vienu izvēlēties. Starp tiem bija arī Lactacyd, ko biju dabūjusi Māmiņu Klubā un vēl nebiju izmēģinājusi.

Testerītī vienā sanāk tik daudz, lai varētu nomazgāties 2 reizes.

Līdzeklis pats ir pērļu krāsā, ļoti labi puto, un patiešām jauki smaržo. Turklāt, tas nesatur ziepes un SATUR pienskābi, kas ir īpaši svarīgi sievietes maksts mikroflorai, tātad - līdzeklis aizsargā sievietes dabīgo pH līmeni!

Lietoju līdzekli veselu nedēļu, un tikpat ilgi arī svecītes, vakar biju pie ārsta, un apstiprinājās vārdos viss, ko es jutu jau trešajā - ceturtajā lietošanas dienā, VISS ir kārtībā, ar Dievu, piena sēnīte!

Paldies par iespēju, kas man tika sniegta - īstajā laikā, īstajā vietā!