Praktiski padomi nagu kopšanai

Praktiski padomi nagu kopšanai

13. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī pati vari būt sev lieliska manikīre un rūpēties, lai nadziņi allaž skaisti! Ievēro tikai dažus svarīgākos ieteikumus! 

Neizmanto dzelzs nagu vīlītes. Tās nagiem ir pārāk agresīvas un veicina ātrāku nagu šķelšanos. Tā vietā izmēģini veselīgo stikla vīlīti vai klasisko (ar abrazīvu pārklājumu) – tieši taviem nagiem paredzēto.

Nagus vīlē vienā virzienā. Nevis uz priekšu un atpakaļ. Nepareizajā variantā nagu malās veidosies spuras, kas atkal tikai lieki veicinās nagu šķelšanos.

Reizi nedēļā roku ādu attīri ar pīlingu. Vari izmantot to pašu pīlingu, ko sejas vai dekoltē ādai. Ķermeņa vai pēdu skrubis rokām var būt pārāk intensīvs.

Un tāpat – reizi nedēļā barojošu vai mitrinošu roku masku! To vari veidot no baltajām pupiņām vai olas dzeltenuma.

Ja izvēlies balto pupiņu masku, to gatavo šādi: caur smalku rīvīti sarīvē 20 vārītas baltās pupiņas, pievieno tējkaroti olīveļļas, tējkaroti medus un visu samaisi. Klāj uz attīrītām rokām. Maska ne tikai mitrinās un baros, bet arī sniegs ādai liftinga efektu.

Savukārt olas dzeltenumu sakul, pievieno tējkaroti medus, olīveļļas un saldā krējuma. Visu rūpīgi samaisi un ļauj, lai maska iesūcas ādā. Pēc 15 minūtēm lieko noskalo. Rokām vajadzētu kļūt daudz maigākām un gludākām.

Sieviešu Kluba diskusijai:

Ko tavas rociņas saka par šādām pašas gatavotām maskām?

PIESAKIES MANIKĪRAM UN PEDIKĪRAM MĀMIŅU KLUBĀ!

mamma27 mamma27 13. Apr 2013, 20:28

varētu izmēģināt. Tik jāatrod laiks!