19.04 10:00-16:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Šodien īpaši priecēsim asu izjūtu cienītājus.
Recepte -
Nepieciešams:
450g cāļa maltās gaļas masa no filejas "Marienbāde"
1 paprika
600g pupiņas tomātu mērcē
400g konservēta kukurūza
400g konservēti sasmalcināti tomāti
200g rīvēts Čedaras siers
čili pasta vai čili pipari
sāls
Pagatavošana:
Papriku sagriež uz pusēm, iztīra sēklas un sagriež kubiņos.
Uzkarsē pannu un apcep malto gaļu. Pievieno papriku un apcep arī to. Tad pievieno pupiņas, konservētus tomātus, čili pastu vai piparus un cep vēl minūtes 5. Pašās beigās pievieno kukurūzu, apmaisa un vēl minūtes 5 pacep.
Pasniedz pārkaisot ar sieru. Klāt var pasniegt načos čipšus vai tortillu.