Piedalies aptaujā un LAIMĒ apavus no veikala Gabi!

Piedalies aptaujā un LAIMĒ apavus no veikala Gabi!

01. Feb 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pastaigas vienmēr ir lieliska ideja, lai izkustētos! Atrašanās dabā uzlabo noskaņojumu, uzlādē tevi ar laimes hormoniem un palīdz izvēdināt galvu. Lai arī kādi būtu laikapstākļi, esi aktīva un neatliec savu pastaigu uz citu dienu. Svarīgi vien izvēlēties atbilstošu apģērbu un ērtus apavus, lai katrs solis būtu viegls un raits.

Noteikti arī tev ir savi iemīļotie zābaki, sporta apavi vai kediņas, ar kurām dodies pastaigās, jo šie apavi jau ir sevi pierādījuši un vari būt droša, ka tie nepievils – nespiedīs, neberzīs un ikkatrs solis būs viegls. Iespējams, tuvojoties pavasarim, ir laiks saviem iemīļotajiem apaviem dot atpūtu un tā vietā izvēlēties jaunus apavus, kas tev ļaus arī turpmāk būt aktīvai un veselai mammai?

PIEDALĪTIES APTAUJĀ

Mēs vēlamies noskaidrot, kuri ir māmiņu iecienītākie apavi, kas nekad nepieviļ pastaigu laikā, tāpēc aicinām piedalīties nelielā aptaujā. Starp visiem aptaujas dalībniekiem 6. februārī izlozēsim 2 laimīgos, kuriem dāvināsim iespēju izvēlēties vienu apavu pāri veikalā GABI pēc pašas izvēles. Iespējams, jaunus apavus šobrīd vajag nevis tev, bet gan mazajam staigātājam, kurš šo pavasari iepazīst, sperot pats savus soļus lielajā pasaulē, vai arī lielajam brālītim vai māsai?

PIEDALĪTIES APTAUJĀ

  Gabi - Apavi veikalu tīkls ar plašu apavu izvēli gan lieliem, gan maziem