Pie manis salonā ciemos …

Pie manis salonā ciemos …

10. Jul 2022, 21:58 Sigita Paulina Sigita Paulina

Pāris dienas atpakaļ pie manis kā kliente bija iegradusies Sabine Blūma-Blūmane . Zināma mūsu Latvijas mūziķe, dziedātāja . Kā arī tagad jau nu 2 mēnešus jaunai meitiņai māmiņa. ?

 

Man bija ļoti liels prieks uzņemt Sabīni , runāt un dalīties ar viņu par jebkuru tēmu . Bet ka jaunai māmiņai aktuāla tēma un jautājumi mums risinās ap un par matiem, skaistumkopšanu. Sabine kā visas topošas māmiņas ļoti uztraucas grūtniecības laikā par matu krāsošanu, visus deviņus mēnešus , viņa netika darīt ar matiem neko, ko dēļ hormonālā disbalanss viņa bija satraukusies vai gadījumā , tas neietekmēs viņas skaistos , veselos matus. Protams pāri grūtniecība ritēja labi, pasaule nāca skaista meitiņa . Nu un Sabine, iedrošinājās nakt pie friziera, nedaudz atbrīvot savas ikdienas māmiņas rūpes, palutināt sevi un atsvaidzināt vasaras matus. Mēs kopīgiem spēkiem , izdarījām visu iespējamo . Mēs saudzējošā veidā atjauninajām balinošos matus, nedaudz aplidzinājām matu galus un protams, padarījām ar spēcināšanām , mitrinošam maskām. Ka jau esmu minējusi , matus vasara mēs mitrinam, bet ziema barojam. Nav svarīgi vai mati ir ķīmiski apstrādāti vai nav . 

Tāpēc es katrai mūsu skaistuma pārstāvei iesaku intensīvi pieskatīt matus vasaras laika, pirms un pēc dzemdībām! Mājas kopšanu neviens nav atcēlis. Tev jāturpina rūpēties par saviem matiem,tāpat kà  Tu rūpējies un Milī sevi. 

Mūsu skaistums rodas no iekšējas un ārējas pasaules . 

♦️Ja Tev rodas kādi jaurājumi, kà kopt matus mājas apstākļos droši sazinies ar mani. Mēs noteikti arī Tev piemeklēsim pareizo pieeju un matu kopšanas produktus . ♦️

www.instagram.com/sigita_paulina .